Ford Fiesta Women’s W-COTY

Ford Fiesta Women’s W-COTY

Το βραβείο για την Καλύτερη Σχέση Αξίας/Τιμής απέσπασε το νέο Ford Fiesta στον θεσμό «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για τις Γυναίκες».

Το Fiesta αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Budget Car στο θεσμό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για τις Γυναίκες – τα μόνα βραβεία αυτοκινήτου στον κόσμο που κρίνονται αποκλειστικά από γυναίκες.

Οι νικητές του Women’s World Car of the Year επιλέγονται βάσει κριτηρίων όπως ασφάλεια, σχέση κόστους/απόδοσης (value-for-money), στιλ, αποθηκευτικοί χώροι, φιλικότητα προς τα παιδιά, ευκολία οδήγησης, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και γοητεία (sex appeal).

Το νέο Ford Fiesta πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε ποικίλες εκδόσεις όπως το στιλάτο Fiesta Titanium, το εμπνευσμένο από τη Ford Performance Fiesta ST-Line και το πρωτοκλασάτο Fiesta Vignale.

Προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά υποστήριξης οδηγού του Fiesta περιλαμβάνουν σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3, αναβαθμισμένο σύστημα Pedestrian Detection που βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων τη νύχτα, και το πρώτο σύστημα Ford Active Park Assist με βοήθεια από το σύστημα πέδησης για αποφυγή μικροσυγκρούσεων σε hands-free παρκάρισμα.

Η γκάμα προηγμένων κινητήρων περιλαμβάνει τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0-L EcoBoost της Ford που αποδίδει έως 140 PS, και έναν 1.5L TDCi diesel με ιπποδύναμη 120 PS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ