Νέα Mercedes CLS

Νέα Mercedes CLS

Η τρίτη γενιά της Mercedes CLS μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα, αλλά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Η νέα Mercedes CLS, η οποία παρεμπιπτόντως θα διατηρήσει το όνομα της και δεν θα μετονομαστεί σε CLE, παρουσιάζεται επίσημα την άνοιξη του 2018. Οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου παραγωγής, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτουν ένα ακόμη πιο […]

Η τρίτη γενιά της Mercedes CLS μπορεί να μην έχει παρουσιαστεί ακόμη επίσημα, αλλά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Η νέα Mercedes CLS, η οποία παρεμπιπτόντως θα διατηρήσει το όνομα της και δεν θα μετονομαστεί σε CLE, παρουσιάζεται επίσημα την άνοιξη του 2018. Οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου παραγωγής, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτουν ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό κουπέ σεντάν από ό,τι στο παρελθόν. Στο γεγονός αυτό συμβάλλουν γενικότερα οι γενναιόδωρες αναλογίες του και η επιβλητική εμφάνιση. Το μήκος φτάνει σχεδόν τα πέντε μέτρα, όντας μεγαλύτερο κατά έξι εκατοστά από την Ε-Class, με την οποία μοιράζονται το ίδιο δάπεδο. Το πιο χαρακτηριστικό και αυτόνομο μέρος της εμφάνισής της είναι το πίσω, το οποίο κοσμείται από τις λεπτές τρισδιάστατες γραμμές των LED φωτιστικών σωμάτων, τα οποία εισχωρούν στην πόρτα του χώρου των αποσκευών.

Τα πίσω φτερά έχουν αποκτήσει πιο ευθείες γραμμές σε σχέση με το παρελθόν, ενώ και το αντίστοιχο παράθυρο έχει μεγαλώσει ελαφρώς. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ένα έντονο κουπέ σχήμα, το οποίο δεν τη διαφοροποιεί μόνο από τις υπόλοιπες προτάσεις της εταιρείας, αλλά και της χαρίζει ένα ιδιαίτερα μοναδικό και σπορτίφ τελείωμα. Στο εμπρός μέρος κυριαρχεί η εντυπωσιακή Panamericana μάσκα,  την οποία πλαισιώνουν τα νέα τριγωνικά φωτιστικά σώματα και οι εντυπωσιακές εισαγωγές του αέρα χαμηλότερα.

Το εσωτερικό ακολουθεί τη λογική αυτού της S-Class, όντας πλήρως ψηφιοποιημένο. Οι δύο τεράστιες οθόνες ενσωματώνονται πίσω από το ίδιο πλαίσιο καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό, μέχρι και το κέντρο του, φιλοξενώντας πληθώρα λειτουργιών. Από το ίδιο μοντέλο προέρχεται και το επανασχεδιασμένο τιμόνι.

Η νέα Mercedes CLS εφοδιάζεται, όπως είναι φυσικό, με τα νέα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου των έξι κυλίνδρων σε σειρά. Έτσι η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει σύνολα τεσσάρων και έξι κυλίνδρων απόδοσης έως και 367 ίππους αρχικά στην CLS 450, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει η AΜG με V8 κινητήρα και τετρακίνηση. Οι τιμές αναμένεται να ξεκινούν από τα 60.000 € περίπου στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ