Με «Χρυσό Τιμόνι» το VW Arteon

Με «Χρυσό Τιμόνι» το VW Arteon

Το βραβείο «Χρυσό Τιμόνι 2017» απέσπασε το νέο Arteon της Volkswagen.

Η απονομή του βραβείου έγινε σε ειδική τελετή στο κτίριο του εκδοτικού οίκου Axel-Springer, που εκδίδει τα AUTO BILD και Bild am Sonntag, έντυπα που διοργανώνουν τον διαγωνισμό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, το Volkswagen Arteon κατέκτησε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, το «Χρυσό Τιμόνι 2017» στην κατηγορία των «μεσαίων και πολυτελών μοντέλων».

Η επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν, πρώην και νυν παγκόσμιοι πρωταθλητές ράλλυ όπως ο Βάλτερ Ρερλ και ο Σεμπαστιάν Οζιέ, όπως επίσης και δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου με πολλά χρόνια εμπειρίας. Στην αιτιολόγησή τους για τη βράβευση του σεντάν της Volkswagen ανέφεραν: «Το μοντέλο της Volkswagen ξεχωρίζει ως «ένα αληθινό all-rounder, ένα gran turismo με εξαιρετικά ζυγισμένο πλαίσιο, τεχνολογικά προηγμένους κινητήρες και άψογο σύστημα διεύθυνσης».

Το Arteon διατίθεται στην Ελλάδα με πολύ πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και πληθώρα συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, άνεσης και ασφάλειας, αποκλειστικά σε δίλιτρους κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου και τιμές που ξεκινούν από τα 39.900 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ