BMW i8 Roadster

BMW i8 Roadster

To BMW i8 Roadster βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών. Μέσα στο 2018 αναμένεται να προχωρήσει η BMW στην πρώτη παρουσίαση του 3ου μέλους της οικογένειας i, του BMW i8 Roadster το βρίσκεται σε φάση τελικής δοκιμής στο Εργοστάσιο της Λειψίας. Συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης Η εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία, πέρα από ένα video […]

To BMW i8 Roadster βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών.

Μέσα στο 2018 αναμένεται να προχωρήσει η BMW στην πρώτη παρουσίαση του 3ου μέλους της οικογένειας i, του BMW i8 Roadster το βρίσκεται σε φάση τελικής δοκιμής στο Εργοστάσιο της Λειψίας.

Συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης

Η εταιρεία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία, πέρα από ένα video και ορισμένες φωτογραφίες. Να θυμίσουμε εδώ ότι η Η BMW i είναι η μάρκα του BMW Group που εστιάζει στις συνδεδεμένες υπηρεσίες μετακίνησης, στα πρωτότυπα οχήματα του μέλλοντος και σε μία νέα ερμηνεία του όρου premium, που ορίζεται από τη βιωσιμότητα.

Νέα target groups

Η BMW i εκπροσωπείται σε 54 χώρες με το ηλεκτρικό BMW i3 σε αστικές περιοχές, το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8 και τα plug-in υβριδικά αυτοκίνητα BMW iPerformance. Η BMW i ανοίγει νέες προοπτικές για την εταιρεία προσελκύοντας νέα target groups και λειτουργεί σαν εκκολαπτήριο καινοτομιών. Τεχνολογίες που έκαναν ντεμπούτο με επιτυχία σε μοντέλα BMW i μεταφέρθηκαν σε άλλα μοντέλα της μητρικής μάρκας BMW.

 

Η BMW i συνεργάζεται επίσης με υπηρεσίες όπως DriveNow (car sharing), ReachNow (car sharing 2.0), ChargeNow (εύκολη πρόσβαση στο παγκοσμίως μεγαλύτερο δίκτυο σημείων φόρτισης), ParkNow (εντοπισμός, κράτηση και πληρωμή χώρων στάθμευσης), BMW i Ventures (επένδυση σε εταιρείες start-up), BMW Energy Services και Centre of Competence for Urban Mobility (συμβουλευτικές υπηρεσίες για πόλεις).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ