Nissan Doorboto

Nissan Doorboto

Η «κυρία» Nissan Doorboto ή αλλιώς Rosie αρέσκεται στο να ανοιγοκλείνει πόρτες. Η Nissan Doorboto, είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, το οποίο σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλλειμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, τόσες φορές, όσες αντιστοιχούν σε 10 ολόκληρα χρόνια. Η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τις  πόρτες ενός αυτοκινήτου. […]

Η «κυρία» Nissan Doorboto ή αλλιώς Rosie αρέσκεται στο να ανοιγοκλείνει πόρτες.

Η Nissan Doorboto, είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, το οποίο σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλλειμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, τόσες φορές, όσες αντιστοιχούν σε 10 ολόκληρα χρόνια.

Η καθημερινή ζωή είναι δύσκολη για τις  πόρτες ενός αυτοκινήτου. Με την αντοχή ως βασική αρχή, η Nissan κατασκευάζει τα οχήματά της για να αντέξουν αυτού του είδους τις καταπονήσεις.

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan

Στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan στην Βόρεια Αμερική (NTCNA) στο Μίτσιγκαν, υπάρχει η “κυρία”  Doorboto, γνωστή  και ως Rosie, η οποία έχει “επιτελικό” ρόλο στο “χτύπημα” της πόρτας! Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου χωρίς να κρεμάσουν ή να εμφανίζουν κάποια δυσλειτουργία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ