Αναβάθμιση μοντέλων BMW

Αναβάθμιση μοντέλων BMW

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου της, η BMW προχωρά σε πολλές αναβαθμίσεις διάφορων μοντέλων, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την παρουσίαση νέων κινητήρων, αεροδυναμικών πακέτων και πρόσθετων εκδόσεων, προκειμένου να τον κάνει πιο ελκυστικό. Τα μέτρα αναβάθμισης περιλαμβάνουν φυσικά και την προσπάθεια για περαιτέρω μείωση των εκπομπών ρύπων σε όλους τους κινητήρες από τον Ιούλιο. Όλα […]

Σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου της, η BMW προχωρά σε πολλές αναβαθμίσεις διάφορων μοντέλων, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων την παρουσίαση νέων κινητήρων, αεροδυναμικών πακέτων και πρόσθετων εκδόσεων, προκειμένου να τον κάνει πιο ελκυστικό.

Τα μέτρα αναβάθμισης περιλαμβάνουν φυσικά και την προσπάθεια για περαιτέρω μείωση των εκπομπών ρύπων σε όλους τους κινητήρες από τον Ιούλιο. Όλα τα μοντέλα βενζίνης και plug-in υβριδικά θα είναι εφοδιασμένα στάνταρ με φίλτρο σωματιδίων, που θα πληρούν το πρότυπο εκπομπών Euro 6d-TEMP. Η επεξεργασία των καυσαερίων πολλαπλών σταδίων με καταλυτικό μετατροπέα αποθήκευσης Οξειδίων του Αζώτου (NOx) και σύστημα SCR (Selective Catalytic Reduction) είναι αποδοτική και 39 θα είναι τα μοντέλα diesel που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με αυτές τις προδιαγραφές.

Νέες εκδόσεις με 6κύλινδρους σε σειρά κινητήρες για τις BMW X3 και BMW X4

Με την BMW X3 M40d να κάνει την πρεμιέρα της, τα μοτέρ που διατίθενται για το SAV γίνονται επτά. Ο 6κύλινδρος κινητήρας diesel παράγει 326 ίππους με 680Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ., χάρη στην υπερσυμπίεση πολλαπλών σταδίων και τον άμεσο ψεκασμό common rail με πιεζοηλεκτρικά μπεκ, επιταχύνοντας το αυτοκίνητο στα 100 χ.α.ω. σε 4,9 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στον δεύτερο σε σειρά 6κύλινδρο κινητήρα, θα είναι διαθέσιμος για τη νέα BMW X4 xDrive30d από τον Αύγουστο. Η ισχύς του θα είναι 265 ίπποι και η ροπή του 620Nm. Τα 100 χ.α.ω. θα έρχονται σε 5,8 δλ. και όλες οι εκδόσεις των Χ3 και Χ4 θα εφοδιάζονται στάνταρ με το 8τάχυτο κιβώτιο Steptronic.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά τα μοντέλα που θα έχουν στάνταρ στον εξοπλισμό τους το εν λόγω κιβώτιο

BMW 120i-3θυρη
BMW 120i-5θυρη
BMW M140i-3θυρη
BMW M140i-5θυρη
BMW 320i Gran Turismo
BMW 320i xDrive Sedan
BMW 320i xDrive Touring
BMW 320i xDrive Gran Turismo
BMW 330i Sedan
BMW 330i Touring
BMW 340i Sedan
BMW 340i xDrive Sedan
BMW 420i Convertible
BMW 420i xDrive Gran Coupe
BMW 430i Convertible
BMW 430i Gran Coupe
BMW 440i Coupe
BMW 440i xDrive Coupe
BMW 520d Sedan
BMW 520d Touring

BMW Σειρά 1 Edition Metropolitan

Πρόκειται για μια νέα έκδοση, 3θυρη και 5θυρη. Περιλαμβάνει πολλά στοιχεία εξοπλισμού, όπως Σύστημα πλοήγησης Business, Park Distance Control με αισθητήρες στο εμπρός και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης, ανίχνευση σημάτων οδικής κυκλοφορίας, Speed Limit Info, Comfort Access και πίνακα οργάνων με περισσότερες λειτουργίες. Η έκδοση Edition Metropolitan διατίθεται σε συνδυασμό με το μοντέλο Urban Line και όλες τις εκδόσεις κινητήρων με εξαίρεση την BMW M140i.

BMW Σειρά 7: Σύνθεση BMW Individual

Η εν λόγω σύνθεση προσφέρει ένα διαφορετικό εσωτερικό στην BMW Σειρά 7 Sedan και μερικά από τα χαρακτηριστικά της είναι η δερμάτινη ταπετσαρία από σαγρέ δέρμα Merino BMW Individual, διακοσμητικές πινελιές BMW Individual, δερμάτινο τιμόνι BMW Individual και επένδυση οροφής BMW Individual, ενώ θα συνδυάζεται με περισσότερες εξωτερικές αποχρώσεις από τον Ιούλιο 2018 και μετά. Στο μέλλον, θα προστεθούν οι χρωματισμοί Alpine White non-metallic, Sapphire Black metallic, Kashmir Silver metallic, Glacier Silver metallic, ImperialBlue Brilliant Effect metallic, Sophisto Grey Brilliant Effect metallic, Mineral White metallic, Jatoba metallic, Magellan Grey metallic, Arctic Grey Brilliant Effect metallic και Atlas Cedar metallic.

Αεροδυναμικό πακέτο για την BMW i 8 Roadster

Ο οδηγικός χαρακτήρας του αυτοκινήτου θα αναβαθμιστεί με ένα νέο αεροδυναμικό πακέτο, που περιλαμβάνει έναν διαχωριστή ροής αέρα δύο τμημάτων στο εμπρός τμήμα και ένα διακριτικό σπόιλερ στο πίσω.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ