Πρώτη γεύση από το BMW iNEXT

Πρώτη γεύση από το BMW iNEXT

Στην ετήσια γενική συνέλευση που έγινε στις τάξεις της BMW, ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Χάραλντ Κρούγκερ, αποκάλυψε τι πρόκειται να γίνει σχετικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο BMW iNEXT. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα παρουσιαστεί αργότερα της χρονιάς. «Το project Inext αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την […]

Στην ετήσια γενική συνέλευση που έγινε στις τάξεις της BMW, ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Χάραλντ Κρούγκερ, αποκάλυψε τι πρόκειται να γίνει σχετικά με το νέο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο BMW iNEXT. Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα παρουσιαστεί αργότερα της χρονιάς.

«Το project Inext αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο μας για το μέλλον. Θα ωφελήσει ολόκληρη την εταιρία και όλες τις μάρκες μας. Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για τη μετακίνηση του μέλλοντος σε ένα όχημα», ήταν τα λόγια του Κρούγκερ, που κατέληξε.

«Το iNEXT είναι πλήρως ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και παράλληλα προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο αυτοματοποιημένης οδήγησης. Σήμερα δώσαμε σε όλους τους μετόχους μας μία πρώτη εικόνα από τη σχεδίαση του BMW iNEXT. Αργότερα, μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσουμε το BMW iNEXT ως Vision Vehicle».

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Ντίνγκολφινγκ από το 2021, με τη νέα τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρίας να συγκεντρώνει όλες τις σημαντικές στρατηγικές καινοτομίες σε ένα όχημα προδιαγραφών δρόμου.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ