Lagonda SUV

Lagonda SUV

Το 2021 θα παρουσιαστεί το Lagonda, παίρνοντας πλέον τον δρόμο της παραγωγής. Πρόκειται για ένα SUV και πρώτο τέτοιου είδους όχημα που θα στηρίζεται αμιγώς στην ηλεκτρική ενέργεια και συνεπώς δεν θα ρυπαίνει το περιβάλλον. Δεν θα χάσει τίποτα από την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τη «μαμά» Aston Martin και αξίζει να σημειωθεί πως είχε παρουσιαστεί […]

Το 2021 θα παρουσιαστεί το Lagonda, παίρνοντας πλέον τον δρόμο της παραγωγής. Πρόκειται για ένα SUV και πρώτο τέτοιου είδους όχημα που θα στηρίζεται αμιγώς στην ηλεκτρική ενέργεια και συνεπώς δεν θα ρυπαίνει το περιβάλλον. Δεν θα χάσει τίποτα από την πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τη «μαμά» Aston Martin και αξίζει να σημειωθεί πως είχε παρουσιαστεί ως πρωτότυπο στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου που είχε γίνει στη Γενεύη.

«Αναβιώνοντας ένα από τα πιο εικονικά ονόματα στην αυτοκίνηση, δημιουργήσαμε μια μοναδική ευκαιρία», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin, Άντι Πάλμερ, που συνέχισε. «Αυτό μας επιτρέπει να παραμερίσουμε την προσέγγιση του 20ού αιώνα και αντ’ αυτού, να σχεδιάσουμε αυτοκίνητα γύρω από τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του 21ου. Το Lagonda SUV είναι πρώτο του είδους του: Ένα ευρύχωρο, υψηλής απόδοσης 4×4 που συνδυάζει επιτυχώς την αγάπη για την τεχνολογία, την πολυτέλεια και το στιλ».

Ο επικεφαλής Σχεδιασμού της εταιρείας, Μάρεκ Ράιχμαν, συμπλήρωσε από τη μεριά του. «Η Lagonda είναι μια πολυτελής μάρκα και το Lagonda SUV θα διατηρήσει την τόλμη του Vision Concept που σχετίζεται με την τεχνολογία. Δεν θα είναι σαν τα άλλα SUV, οπότε η εμφάνισή του πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτή τη νέα πραγματικότητα και να χρησιμεύσει ως μονοπάτι για ένα μέλλον στο οποίο τα πιο επιθυμητά και αριστοκρατικά αυτοκίνητα, έχουν ακόμα θέση».

Πηγή: Aston Martin

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ