Νέο Bentley Bentayga V8

Νέο Bentley Bentayga V8

Στο Πεκίνο έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV της Bentley, Bentayga V8. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τις ανέσεις μιας λιμουζίνας με τις υψηλές επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα. Επίσης, στο Πεκίνο παρουσιάστηκε και η Continental GT, κατασκευασμένη χειροποίητα στη Βρετανία, ενώ στην Κίνα ήταν και η Mulsanne Extended Wheelbase, που με το μακρύτερο μεταξόνιο, προσφέρει άπλετο […]

Στο Πεκίνο έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου SUV της Bentley, Bentayga V8. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τις ανέσεις μιας λιμουζίνας με τις υψηλές επιδόσεις και τον σπορ χαρακτήρα. Επίσης, στο Πεκίνο παρουσιάστηκε και η Continental GT, κατασκευασμένη χειροποίητα στη Βρετανία, ενώ στην Κίνα ήταν και η Mulsanne Extended Wheelbase, που με το μακρύτερο μεταξόνιο, προσφέρει άπλετο χώρο στους πίσω επιβάτες.

Bentley Bentayga V8

Στην «καρδιά» του βρίσκεται ο V8 4,0 λίτρων twin turbo κινητήρας, απόδοσης 542 ίππων, με 770Nm ροπή. Τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 4,5δλ, ενώ η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα 290. Η αυτονομία του αγγίζει τα 746 χιλιόμετρα και οι εκπομπές του είναι 260 g/km. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από τον ήχο του μοτέρ του, από τις κομψές διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αλλά και από τα προαιρετικά φρένα από κεραμικά υλικά, τα οποία στον εμπρός άξονα, είναι τα μεγαλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, αποκαλύπτουν τον σπορ χαρακτήρα του SUV της Bentley, που συνδυάζονται με το σύστημα Dynamic Drive της εταιρείας.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν τα πολυτελή, χειροποίητα υλικά. Το γυαλιστερό φινίρισμα από ίνες άνθρακα εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αυτοκίνητο της μάρκας, ενώ η επένδυση με ξύλο και το διακοσμημένο τιμόνι συμπληρώνουν την όμορφη και ποιοτική εικόνα.

Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και η ενημερωδιασκέδαση έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλους τους τομείς της ασφάλειας, της άνεσης και της ευκολίας, ενώ το Bentayga V8 διατίθεται με τη λειτουργία Dynamic Ride, που ενσωματώνει το σύστημα electric active roll control. Αντισταθμίζει άμεσα τις πλευρικές δυνάμεις σε μια στροφή και εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση στα ελαστικά. Αυτό έχει αποτέλεσμα τη μέγιστη άνεση και τον καλύτερο χειρισμό του αυτοκινήτου.

Πηγή: Bentley

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ