Ντεμπούτο για το ηλεκτροκίνητο Nissan Sylphy Zero Emission

Ντεμπούτο για το ηλεκτροκίνητο Nissan Sylphy Zero Emission

Κατασκευασμένο στην Κίνα, για την αγορά της χώρας, το Nissan Sylphy Zero Emission αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα που προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες, μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και αυτονομία 338 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα επίσημα κινεζικά πρότυπα. Το Nissan Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility και κατασκευασμένο στην ίδια πλατφόρμα με το γνωστό […]

Κατασκευασμένο στην Κίνα, για την αγορά της χώρας, το Nissan Sylphy Zero Emission αποτελεί ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα που προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες, μεγάλους χώρους για τους επιβάτες και αυτονομία 338 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα επίσημα κινεζικά πρότυπα.

Το Nissan Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility και κατασκευασμένο στην ίδια πλατφόρμα με το γνωστό LEAF, υιοθετεί βασικές τεχνολογίες του, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε μεταξόνιο πλήρους μεγέθους.

Η πλατφόρμα EV επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα και αυτό έχει όφελος στους επιβάτες, καθώς η καμπίνα γίνεται άνετη, ευρύχωρη και με άπλετο χώρο για τα πόδια τους.

Το εργονομικό σαλόνι με τις επιλογές θέρμανσης, βελτιώνει την αίσθηση στο εσωτερικό, ενώ το μοντέλο διαθέτει λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας, μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ