Έναρξη πωλήσεων του Nexo

Έναρξη πωλήσεων του Nexo

Την έναρξη των πωλήσεων του Nexo, ενός ηλεκτρικού οχήματος με κυψέλες καυσίμου, στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε η Hyundai. Ήδη το κοινό είχε εκφραστεί θετικά με τις 1.061 προ-παραγγελίες το διάστημα 19-26 Μαρτίου, τη στιγμή που μόλις την πρώτη ημέρα, είχαν σημειωθεί 733. Πέραν των προ-παραγγελιών εκείνης της περιόδου, η εταιρεία παρέδωσε επίσης μερικά οχήματα και […]

Την έναρξη των πωλήσεων του Nexo, ενός ηλεκτρικού οχήματος με κυψέλες καυσίμου, στη Νότια Κορέα ανακοίνωσε η Hyundai. Ήδη το κοινό είχε εκφραστεί θετικά με τις 1.061 προ-παραγγελίες το διάστημα 19-26 Μαρτίου, τη στιγμή που μόλις την πρώτη ημέρα, είχαν σημειωθεί 733.

Πέραν των προ-παραγγελιών εκείνης της περιόδου, η εταιρεία παρέδωσε επίσης μερικά οχήματα και στις δημοτικές Αρχές των πόλεων Ουλσάν και Γκουαντζού. Η εκδήλωση στην πρώτη έγινε στο «σπίτι του υδρογόνου», ενώ στην περίπτωση της δεύτερης, στο νεόκτιστο πολύ-ενεργειακό σταθμό υδρογόνου, Ντονγκ-Γκοκ.

Οι κυψέλες καυσίμου αποτελούν ένα σύστημα για την ηλεκτροχημική μετατροπή της ενέργειας, μετατρέποντας υδρογόνο και οξυγόνο σε νερό, παράγοντας ταυτόχρονα με τη διαδικασία, ηλεκτρισμό και θερμότητα. Ο ηλεκτρισμός παράγεται με τη μορφή συνεχούς ρεύματος, ενώ οι υδρατμοί είναι οι μόνες εκπομπές των οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Πηγή: Hyundai

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ