Δέκα πρεμιέρες για τη Mercedes-Benz στην Κίνα

Δέκα πρεμιέρες για τη Mercedes-Benz στην Κίνα

Μια σειρά από νέα οχήματα θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας η Mercedes-Benz. Το κοινό θα δει για πρώτη φορά τη νέα A-Class Saloon και C-Class Saloon, όπως επίσης και τη Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, ενός αυτοκινήτου, για το οποίο έχουν κατασκευαστεί ειδικά έπιπλα, που αντικατοπτρίζουν την εικόνα, τη μορφή και τα υλικά του […]

Μια σειρά από νέα οχήματα θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας η Mercedes-Benz. Το κοινό θα δει για πρώτη φορά τη νέα A-Class Saloon και C-Class Saloon, όπως επίσης και τη Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, ενός αυτοκινήτου, για το οποίο έχουν κατασκευαστεί ειδικά έπιπλα, που αντικατοπτρίζουν την εικόνα, τη μορφή και τα υλικά του οχήματος.

Η A-Class Saloon προσφέρει μεγάλο χώρο για τους επιβάτες, όπως επίσης και το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX, μαζί με εκείνα της υποβοήθησης, που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με την S-Class. Παράγεται στην Κίνα για την αγορά της χώρας και πρόκειται για την πιο πρόσφατη έκδοση στην κατηγορία compact.

Η C-Class Saloon διαθέτει κι αυτή χώρο, νέες τεχνολογίες και συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Intelligent Drive. Από το 2014, η σειρά περιλαμβάνει μακρύ μεταξόνιο και το μοντέλο παράγεται από την Beijing Benz Automotive Co., Ltd (BBAC) στο Πεκίνο, για την κινεζική αγορά.

Αναφορικά με το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury, το αυτοκίνητο δείχνει πώς τα πλεονεκτήματα ενός saloon υψηλού επιπέδου, συνδυάζονται με ένα SUV. To concept αντικατοπτρίζει τις αξίες της φίρμας και συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της Mercedes-Maybach.

Πέραν των προαναφερθέντων αυτοκινήτων, ο κατασκευαστής θα παρουσιάσει ακόμα επτά νέα μοντέλα.

Πηγή: Mercedes

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ