Hilux «Invincible 50 Black Edition»

Hilux «Invincible 50 Black Edition»

Πενήντα χρόνια μετά το λανσάρισμα του Hilux, η Toyota παρουσιάζει την έκδοση «Invincible 50 Black Edition», θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο ένα αυτοκίνητο που έχει ταξιδέψει σε ιδιαίτερα δύσκολα εδάφη και συνθήκες, όπως είναι ο Βόρειος Πόλος, τα ηφαίστεια της Ισλανίας, η Ανταρκτική, έχοντας κατακτήσει παράλληλα βάθρα στο Ράλι Ντακάρ. Το όχημα διαθέτει […]

Πενήντα χρόνια μετά το λανσάρισμα του Hilux, η Toyota παρουσιάζει την έκδοση «Invincible 50 Black Edition», θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο ένα αυτοκίνητο που έχει ταξιδέψει σε ιδιαίτερα δύσκολα εδάφη και συνθήκες, όπως είναι ο Βόρειος Πόλος, τα ηφαίστεια της Ισλανίας, η Ανταρκτική, έχοντας κατακτήσει παράλληλα βάθρα στο Ράλι Ντακάρ.

Το όχημα διαθέτει κλωβό και πλευρικές ράβδους με σκαλοπάτι, μαύρη γρίλια, προστατευτικό για το μοτέρ και μαύρα ματ τόξα στα φτερά των 18ιντσων τροχών. Το λογότυπο «Invincible 50» είναι τοποθετημένο σε κάθε μια από τις δύο μπροστινές πόρτες.

Εντός καμπίνας, το αυτοκίνητο έχει εμπλουτιστεί με πλαστική επένδυση, αλλά και με πλάκες στο κατώφλι των θυρών.

Το Hilux διατίθεται με έναν 2.4 D-4D κινητήρα diesel και εξοπλισμένο με τη λειτουργία Stop/Start, συνδυάζει ισχυρή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, με μεγάλη οικονομία καυσίμου.

Η ισχύς του είναι 150 ίπποι στις 3.400 σ.α.λ., η ροπή του 400Nm στις 1.600-2.000, με την κατανάλωση να ανέρχεται στα 6,8l/100km, με εκπομπές 178g/km.

Πηγή: Toyota

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ