Kia και UEFA Europa League, μαζί

Kia και UEFA Europa League, μαζί

Το UEFA Europa League είναι από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Περιλαμβάνει 48 ομάδες από 55 κράτη της Ευρώπης και έχει το δικό του τηλεοπτικό κοινό, που φτάνει ακόμα και το 1 δις. Ως επίσημος συνεργάτης, η Kia θα προμηθεύσει με έναν στόλο από 90 οχήματα τους τελικούς των σεζόν 2019, 2020 και […]

Το UEFA Europa League είναι από τις μεγαλύτερες διασυλλογικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις του κόσμου. Περιλαμβάνει 48 ομάδες από 55 κράτη της Ευρώπης και έχει το δικό του τηλεοπτικό κοινό, που φτάνει ακόμα και το 1 δις. Ως επίσημος συνεργάτης, η Kia θα προμηθεύσει με έναν στόλο από 90 οχήματα τους τελικούς των σεζόν 2019, 2020 και 2021, που θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά διαιτητών, αξιωματούχων, αντιπροσώπων και VIP.

Προκειμένου να φέρει ακόμα πιο κοντά το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο και δη το Europa League, η Kia προτίθεται να κάνει έναν διαγωνισμό, με τους τυχερούς να γίνουν Official Match Ball Carrier και να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του αθλήματος. Οι τυχεροί θα είναι 205 παιδιά και στα παιχνίδια τα οποία θα ακολουθήσουν, η ασιατική εταιρεία θα προσκαλέσει χιλιάδες οπαδούς να τα παρακολουθήσουν από κοντά.

Η νέα σεζόν του Europa League αρχίζει στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 και πιο συγκεκριμένα η φάση των ομίλων. Η νοκ-άουτ φάση θα αρχίσει στις 14 Φεβρουαρίου 2019 και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου 2019 στο Ολυμπιακό στάδιο του Μπακού, στο Αζερμπαϊτζάν. Και μέσω διάφορων εκδηλώσεων, η Kia θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Πηγή: Kia

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ