Audi E-Tron GT

Audi E-Tron GT

Με την αρωγή της Porsche και στη βάση του Mission E, η Audi επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Το όνομά του είναι το E-Tron GT και πρόκειται για το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή μετά τα E-Tron Quattro και E-Tron Quattro Sportback. Οι γραμμές του E-Tron GT είναι εμφανείς […]

Με την αρωγή της Porsche και στη βάση του Mission E, η Audi επιβεβαίωσε πως θα προχωρήσει στην παραγωγή ενός ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Το όνομά του είναι το E-Tron GT και πρόκειται για το τρίτο ηλεκτρικό μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή μετά τα E-Tron Quattro και E-Tron Quattro Sportback.

Οι γραμμές του E-Tron GT είναι εμφανείς στη φωτογραφία teaser της εταιρείας. Η οροφή του είναι επίπεδη, η γρίλια είναι χαρακτηριστική των E-Tron, τα μπροστινά φώτα είναι λεπτά με «κατεύθυνση» προς τα κάτω, ενώ μεγάλοι είναι οι θόλοι των εξίσου μεγάλων τροχών, που ανάμεσά τους έχουν τις πόρτες με τις έντονες γραμμές.

Κάτω από το καπό, το E-Tron GT θα έχει τον κινητήρα της Porsche Mission E, που θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2020. Το 4θέσιο ηλεκτρικό μοντέλο, αναμένεται να αποδίδει γύρω στους 600 ίππους, θα είναι 4κίνητο και θα κοστίζει λιγότερο από 100.000 ευρώ.

Στόχος της Audi, είναι να έχει αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων, ενώ η μπαταρία ιόντων-λιθίου θα μπορεί να φορτίζεται για 15 λεπτά μέσω σύνδεσης 800 volt, για άλλα 400 χιλιόμετρα.

Πηγή: Audi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ