Νέο 2019 Subaru Forester

Νέο 2019 Subaru Forester

Μια φωτογραφία teaser έδωσε στη δημοσιότητα η Subaru, «ανακοινώνοντας» την έλευση της πέμπτης γενιάς του Forester. Τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτοκινήτου θα γίνουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, όπως ενημέρωσε πρόσφατα ο Ιάπωνας κατασκευαστής και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη φωτογραφία, αυτό που είναι ορατό, είναι το πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου […]

Μια φωτογραφία teaser έδωσε στη δημοσιότητα η Subaru, «ανακοινώνοντας» την έλευση της πέμπτης γενιάς του Forester. Τα αποκαλυπτήρια του νέου αυτοκινήτου θα γίνουν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, όπως ενημέρωσε πρόσφατα ο Ιάπωνας κατασκευαστής και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στη φωτογραφία, αυτό που είναι ορατό, είναι το πίσω δεξί μέρος του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα, το φωτιστικό του σώμα, το οποίο μοιάζει σε πολλά με το αντίστοιχο του Viziv Tourer concept.

Δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά σχετικά με τους κινητήρες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας τι έχει κάνει στο παρελθόν με το Forester η Subaru, τότε αναμένονται αλλαγές, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το Forester είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της εταιρείας και θα μοιράζεται την πλατφόρμα Subaru Global, στην οποία πρώτο το Impreza βασίστηκε εκεί, το 2017.

Το AWD, οι boxer 4κύλινδροι κινητήρες και τα αυτόματα κιβώτια CVT θα έχουν – λογικά – τη θέση τους στο νέο μοντέλο, αν και όλα θα γίνουν γνωστά στις 28 Μαρτίου, όταν και θα μιλήσει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας, Τακέσι Τασιμόρι.

Πηγή: Subaru

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ