BMW M: Επίσημο Αυτοκίνητο του MotoGP

BMW M: Επίσημο Αυτοκίνητο του MotoGP

Στην πίστα του Κατάρ ξεκινά φέτος (16-18 Μαρτίου) το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, με την BMW να διαθέτει έναν στόλο από επτά αυτοκίνητα Μ για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο Γερμανός κατασκευαστής συνεργάζεται ανελλιπώς με την Dorna Sports εδώ και 20 χρόνια (από το 1999) και φέτος, στην επετειακή αυτή χρονιά, επικεφαλής του στόλου θα […]

Στην πίστα του Κατάρ ξεκινά φέτος (16-18 Μαρτίου) το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP, με την BMW να διαθέτει έναν στόλο από επτά αυτοκίνητα Μ για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ο Γερμανός κατασκευαστής συνεργάζεται ανελλιπώς με την Dorna Sports εδώ και 20 χρόνια (από το 1999) και φέτος, στην επετειακή αυτή χρονιά, επικεφαλής του στόλου θα είναι η νέα BMW M5 MotoGP Safety Car.

Βασίζεται στο αυτοκίνητο παραγωγής που λανσαρίστηκε τον Αύγουστο του 2017 (600hp ισχύς-750Nm ροπή), αλλά για να εκτελέσει τον ρόλο του στην πίστα, δέχτηκε μερικές βελτιώσεις από την BMW M Manufaktur.

Πέραν της BMW M5 MotoGP Safety Car, ο Γερμανός κατασκευστής προσφέρει στον στόλο του την BMW M3 Safety Car, την BMW M4 Coupé Safety Car στον υπεύθυνο ασφαλείας και στον αλυτάρχη, αλλά και μια BMW M2 Safety Car. Η BMW X5 M Medical Car θα είναι ξανά «παρούσα» στις πίστες, ενώ μία BMW M6 Gran Coupé Safety Car θα είναι κι αυτή διαθέσιμη. Τέλος, δύο BMW S 1000 RR, ως μοτοσικλέτες ασφαλείας από την BMW Motorrad, ολοκληρώνουν τον στόλο οχημάτων ασφαλείας του 2018.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ