Η Nissan teas-αρε το Altima

Η Nissan teas-αρε το Altima

Μια «ιδέα» της επόμενης γενιάς του Nissan Altima, έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία. Το αυτοκίνητο, πρόκειται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και με αυτή τη φωτογραφία, προϊδεάζει κατά κάποιον τρόπο το κοινό για το τι θα δει από κοντά. Δίνεται μια άποψη της μπροστινής και αριστερής πλευράς – από αυτήν του […]

Μια «ιδέα» της επόμενης γενιάς του Nissan Altima, έδωσε στη δημοσιότητα η ιαπωνική εταιρεία. Το αυτοκίνητο, πρόκειται να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και με αυτή τη φωτογραφία, προϊδεάζει κατά κάποιον τρόπο το κοινό για το τι θα δει από κοντά.

Δίνεται μια άποψη της μπροστινής και αριστερής πλευράς – από αυτήν του οδηγού – του αυτοκινήτου, που φανερώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του Ιάπωνα κατασκευαστή. Πρόκειται για την έκτη γενιά του μοντέλου, με την πρώτη φωτογραφία teaser του αυτοκινήτου να ξεχωρίζει από το σχήμα «V» του μπροστινού μέρους και τις ακμές στο καπό.

Το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στις 30 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 8 Απριλίου.

Πηγή: Nissan

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ