Πακέτα βελτίωσης για την Jaguar F-Type SVR

Πακέτα βελτίωσης για την Jaguar F-Type SVR

Η ειδική ομάδα σχεδιασμού της Jaguar, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, Ίαν Κάλουμ, δημιούργησαν ένα μοναδικό πακέτο εξατομίκευσης, για κάθε έναν υποψήφιο αγοραστή που θα θελήσει να κάνει δική του μια Jaguar F-Type SVR. Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν πιο καλή αεροδυναμική του αυτοκινήτου, χάρη στην ανανεωμένη μάσκα του, το επίπεδο πάτωμα, την […]

Η ειδική ομάδα σχεδιασμού της Jaguar, με επικεφαλής τον Διευθυντή της, Ίαν Κάλουμ, δημιούργησαν ένα μοναδικό πακέτο εξατομίκευσης, για κάθε έναν υποψήφιο αγοραστή που θα θελήσει να κάνει δική του μια Jaguar F-Type SVR.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν πιο καλή αεροδυναμική του αυτοκινήτου, χάρη στην ανανεωμένη μάσκα του, το επίπεδο πάτωμα, την ενεργή πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα, τον διαχύτη, τα φρένα, ακόμα και τους καθρέφτες.

Το καπό έχει δύο αεραγωγούς κατασκευασμένους από ανθρακόνημα, οι οποίοι κινούνται ανάλογα με την ταχύτητα, ενώ σε ευδιάκριτο σημείο, βρίσκεται το «λογότυπο» 575, που φανερώνει την ισχύ του οχήματος, που ανέρχεται στα 575 άλογα.

Διαθέτει βελτιωμένα αμορτισέρ για καλύτερο κράτημα και αντιστρεπτικές ράβδους πίσω, αλλά και πιο φαρδιά ελαστικά (265/35 R20 εμπρός και 305/30 R20 πίσω), με τους τροχούς να είναι σφυρήλατοι. Τα φρένα έχουν κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες. Τα κεραμικά (Carbon Ceramic Matrix-CCM) είναι προαιρετικά και διαθέτουν κίτρινες.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ο ήχος του αυτοκινήτου θα είναι ξεχωριστός. χάρη στην εξάτμιση της Inconel από τιτάνιο.

Το όχημα διατίθεται με έξι μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων

-Άσπρο Yulong με πινελιές κόκκινου Firenze
-Μαύρο Santorini και χρυσό
-Γκρι Corris και Ultra μπλε
-Κόκκινο Caldera και μαύρο
-Μπλε Ultra και Corris Γκρι
-Ασημί Indus και μαύρο

Όσον αφορά στο εσωτερικό το Graphic Pack διαθέτει φωτεινές ενδείξεις που αναγράφουν «575», την ισχύ του αυτοκινήτου δηλαδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Η F-Type SVR είναι η πιο ισχύρη F-Type που κατασκεάστηκε ποτέ. Ο υπετροφοδοτούμενος, 5.0 λίτρων, V8 κινητήρας του, κινεί το αυτοκίνητο έως τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε 3,5δλ, με την τελική του ταχύτητα να ανέρχεται στα 322 χ.α.ω.

Πηγή: Jaguar

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ