Ειδική έκδοση Mustang Bullitt

Ειδική έκδοση Mustang Bullitt

Τα 50 χρόνια συμπλήρωσε η θρυλική ταινία Bullitt και προκειμένου να γιορταστεί αυτό το γεγονός, η Ford παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα, ειδική έκδοση, Mustang Bullitt. Το νέο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 5λιτρο V8 κινητήρα, ισχύος 464 ίππων, χάρη στο βελτιωμένο Open Air Induction System, πολλαπλή εισαγωγής με πεταλούδες 87mm και χαρτογράφηση […]

Τα 50 χρόνια συμπλήρωσε η θρυλική ταινία Bullitt και προκειμένου να γιορταστεί αυτό το γεγονός, η Ford παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα, ειδική έκδοση, Mustang Bullitt. Το νέο αυτοκίνητο εφοδιάζεται με έναν 5λιτρο V8 κινητήρα, ισχύος 464 ίππων, χάρη στο βελτιωμένο Open Air Induction System, πολλαπλή εισαγωγής με πεταλούδες 87mm και χαρτογράφηση μονάδας ελέγχου από τη Shelby Mustang GT350.

Το 6τάχυτο κιβώτιο νέας τεχνολογίας, χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό έλεγχο για μια «ξερογκαζιά» του κινητήρα στα κατεβάσματα, ώστε οι στροφές του μοτέρ να συχρονίζονται με αυτές του πρωτεύοντα άξονα του κινητήρα, με στόχο τις ομαλές αλλαγές. Προς τιμήν του εσωτερικού του αυθεντικού αυτοκινήτου, ο επιλογέας σχέσεων έχει λαβή από λευκή μπάλα.

Όσον αφορά στο σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτης MagneRide, το υγρό που υπάρχει στο αμορτισέρ, χρησιμοποιείται ηλεκτρονικά και βελτιώνει την οδική συμπεριφορά, δίχως να υπονομεύει την άνεση.

Εξωτερικά, το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο στην απόχρωση Shadow Black ή την κλασική Dark Highland Green, διαθέτει ζάντες 19 ιντσών Torq Thrust-style, κόκκινες δαγκάνες Brembo και μία διακοσμητική τάπα ρεζερβουάρ Bullitt. Μερικά άλλα χαρακτηριστικά που θυμίζουν εκείνο το αυτοκίνητο της κινηματογραφικής ταινίας, που οδήγησε ο McQueen, είναι τα διακριτικά χρωμιωμένα ένθετα γύρω από τη μάσκα, τα εμπρός παράθυρα, αλλά και η μάσκα καθ’ αυτή.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων LCD 12 ιντσών, ίδιο με αυτό της νέας Mustang που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αργότερα της χρονιάς, αλλά μιε μια μοναδική οθόνη Bullitt, η οποία ανοίγει σε πράσινο φόντο. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν καθίσματα με πράσινη ραφή, με λειτουργία μνήμης σε αυτά, τα οποία είναι της Recaro.

Και για όσους θέλουν να ακούσουν μουσική, το ηχοσύστημα premium B&O PLAY, υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία με τα 12 ηχεία υψηλής απόδοσης.

Η νέα Mustang Bullitt θα αρχίσει να παράγεται για τους Ευρωπαίους πελάτες τον Ιούνιο.

Πηγή: Ford

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ