SKODA VISION X

SKODA VISION X

Στη δημοσιότητα έδωσε η Skoda τις πρώτες φωτογραφίες του Vision X. Πρόκειται για ένα υβριδικό πρωτότυπο της εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο και που αποτελεί ένα νέο compact SUV, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την γκάμα των Karoq και Kodiaq. Το Skoda Vision X ανήκει σε μια κατηγορία […]

Στη δημοσιότητα έδωσε η Skoda τις πρώτες φωτογραφίες του Vision X. Πρόκειται για ένα υβριδικό πρωτότυπο της εταιρείας, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Μάρτιο και που αποτελεί ένα νέο compact SUV, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την γκάμα των Karoq και Kodiaq.

Το Skoda Vision X ανήκει σε μια κατηγορία που κερδίζει συνεχώς νέους «υποστηρικτές» στη χώρα μας και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες, ειδικά για την περίσταση έχει χρησιμοποιηθεί η βαφή FlexGreen, που έρχεται σε αντίθεση με τη μαύρη οροφή, σε χρώμα Anthracite, που δημιουργεί μια πιο σπορ εντύπωση. Οι μεγάλοι προφυλακτήρες, τα «φουσκωμένα» πλευρά, η μεγάλη γυάλινη οροφή και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, δημιουργούν ακόμα πιο δυνανική εμφάνιση στο αυτοκίνητο.

Στο εσωτερικό, την πρώτη ματιά «κλέβει» η μεγάλη έγχρομη οθόνη, μέσω της οποίας γίνεται η διαχείριση των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ τα φωτισμένα στοιχεία από κομμένο κρύσταλλο, συντελούν κι αυτά, στο να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο θελκτική για τους επιβάτες.

Με το Vision X, η Skoda επεκτείνεται δυναμικά στην κατηγορία των SUV και έως το 2025, θα έχει εμπλουτίσει την γκάμα της με plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Στόχος της είναι, ένα στα τέσσερα αυτοκίνητα που θα πουλάει, να έχει μια μορφή ηλεκτροκίνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ