Ford Ranger Black Edition

Ford Ranger Black Edition

Ένα σκοτεινό σκηνικό και απαιτητικές και σκληρές συνθήκες επέλεξε η Ford προκειμένου να λανσάρει την ολόμαυρη ειδική έκδοση του Ranger. Η πλοκή της σχετικής ταινίας που δημιουργήθηκε περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν στη βορειότερη πόλη του πλανήτη και δεν είναι άλλη από το Longyearbyen, εκεί όπου περισσότερες είναι οι πολικές αρκούδες, […]

Ένα σκοτεινό σκηνικό και απαιτητικές και σκληρές συνθήκες επέλεξε η Ford προκειμένου να λανσάρει την ολόμαυρη ειδική έκδοση του Ranger. Η πλοκή της σχετικής ταινίας που δημιουργήθηκε περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν στη βορειότερη πόλη του πλανήτη και δεν είναι άλλη από το Longyearbyen, εκεί όπου περισσότερες είναι οι πολικές αρκούδες, παρά οι άνθρωποι.

Σκοτάδι, 110 ημέρες το χρόνο

Περίπου το 1/3 του έτους, οι κάτοικοι το περνούν στο σκοτάδι και εκεί δοκιμάζονται τα όρια τόσο των ανθρώπων, όσο και των μηχανημάτων. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η RSA Films London που ανήκει στον διάσημο παραγωγό και σκηνοθέτη, Ρίντλεϊ Σκοτ.

Ακολουθώντας τρεις κατοίκους

Στην ταινία λοιπόν πρωταγωνιστούν τρεις κάτοικοι της περιοχής που χρησιμοποιούν ένα Ford Ranger Black Edition. Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός, που για να πάει στη δουλειά του μπορεί να χρειαστεί από 10 λεπτά έως και 1:30 ώρα, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, η δεύτερη είναι μια υπάλληλος αεροδρομίου και ο τρίτος ένας αγρότης, που σαν την υπάλληλο, έτσι κι αυτός μιλάει για τη δική του ιστορία.

Περιορισμένη έκδοση στα 2500 αντίτυπα

Όπως οι τρεις πρωταγωνιστές αφηγούνται τις ιστορίες τους, έτσι και το Ford Ranger Black Edition διαχειρίζεται τις επικίνδυνες και δύσκολες προκλήσεις, όπως η διαδρομή σε πάγο, χιόνι κ.τλ. Το όχημα είναι βαμμένο μαύρο, με το αντίστοιχο χρώμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής και άλλες εξωτερικές λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο θα πωλείται μόνο ως διπλοκάμπινο και θα παραχθούν μόλις 2.500 αντίτυπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ