Fiat Tipo Concept

Fiat Tipo Concept

Εν έτει 1988 παρουσιάστηκε το Fiat Tipo, ένα αυτοκίνητο πρακτικό, μοντέρνο, αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Τώρα, 30 χρόνια μετά, τα ίδια και παραπάνω χαρακτηριστικά τα έχει δανειστεί το Tipo Concept, που με όλα αυτά που διαθέτει, μπορεί να δώσει συνέχεια στην επιτυχία που γνώρισε στην κατηγορία C. Κατέκτησε στην Ιταλία την εν λόγω κατηγορία το […]

Εν έτει 1988 παρουσιάστηκε το Fiat Tipo, ένα αυτοκίνητο πρακτικό, μοντέρνο, αλλά και κομψό ταυτόχρονα. Τώρα, 30 χρόνια μετά, τα ίδια και παραπάνω χαρακτηριστικά τα έχει δανειστεί το Tipo Concept, που με όλα αυτά που διαθέτει, μπορεί να δώσει συνέχεια στην επιτυχία που γνώρισε στην κατηγορία C. Κατέκτησε στην Ιταλία την εν λόγω κατηγορία το 2017 με μερίδιο 20,7%, ενώ συμπεριλήφθηκε κιόλας στα τρία best sellers του περασμένου έτους. Μάλιστα για δεύτερη σερί χρονιά, είναι το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην κατηγορία C, στην Ευρώπη.

Το Tipo Concept ξεχωρίζει για τη λειτουργικότητα και την εμφάνισή του και ο δυναμισμός του είναι εμφανής και στις τρεις παραλλαγές του, δανειζόμενο φυσικά μερικές «πινελιές» από εκείνο το πρώτο μοντέλο του 1988. Όπως για παράδειγμα την άνετη πρόσβαση στον χώρο των αποσκευών, κορυφαία για την κατηγορία του, χωρητικότητας 440 λίτρων (550 λίτρα για την έκδοση Station Wagon).

Κατανοώντας πλήρως τις υπάρχουσες ανάγκες η Fiat, παρουσίασε το Tipo Concept σε τρεις εκδόσεις (4-θυρο, 5-θυρο και Station Wagon) και απευθύνεται σε οικογένειες, ζευγάρια και νέους επαγγελματίες που θέλουν ένα δυναμικό και διαφορετικό στιλ, μεγάλη γκάμα κινητήρων και πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού.

Από το Fiat Tipo «Digit» στο Uconnect 7″

Πίσω, το 1988, το Tipo ήταν ιδιαίτερα καινοτόμο και τα ηλεκτρονικά ψηφιακά όργανα στο επίπεδο εξοπλισμού «Digit» ήταν ενσωματωμένα σε έναν πίνακα οργάνων, που με τη σειρά του ήταν εσνωματωμένος στο ταμπλό. Όλα αυτά είχαν κάνει αίσθηση τότε και επειδή η τεχνολογία προχωράει, το Tipo Concept ξεχωρίζει τούτη τη φορά με το σύστημα Uconnect 7″ HD LIVE, που διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7 ινστών. Επίσης, είναι διαθέσιμο το Uconnect Link το οποίο είναι έτοιμο για το Apple CarPlayTM- και συμβατό με το Android AutoTM-, επιτρέποντας μία πιο φιλική για τον χρήστη λειτουργία όπως σε ένα smartphone.

Το μοντέλο αναπτύχθηκε από μια εξειδικευμένη ομάδα, αποτελούμενη από περισσότερα από 2.000 άτομα και για περισσότερο από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων διανύθηκαν παραπάνω από 8,7 εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών σε ακραίες κλιματικές συνθήκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ