Διακρίσεις για την Alfa Romeo

Διακρίσεις για την Alfa Romeo

Πιο συγκεκριμένα, η Giulia Quadrifoglio αναδείχτηκε «Best Sports and Performance Car» στα βραβεία «Car of the Year», του περιοδικού British What Car, τη στιγμή που η Stelvio τα πήγε περίφημα στην κατηγορία «Premium SUV» στην πρώτη έκδοση των Βραβείων CCT100 της εταιρείας Company Car Today. Τα sedan της Alfa Romeo ελέγχθηκε από την ομάδα εμπειρογνωμόνων […]

Πιο συγκεκριμένα, η Giulia Quadrifoglio αναδείχτηκε «Best Sports and Performance Car» στα βραβεία «Car of the Year», του περιοδικού British What Car, τη στιγμή που η Stelvio τα πήγε περίφημα στην κατηγορία «Premium SUV» στην πρώτη έκδοση των Βραβείων CCT100 της εταιρείας Company Car Today.

Τα sedan της Alfa Romeo ελέγχθηκε από την ομάδα εμπειρογνωμόνων του What Car? και ο τίτλος «Best Sports and Performance Car» έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολλών διακρίσεων, αφού το αυτοκίνητο έχει κερδίσει επτά βραβεία στην κατηγορία της στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους 12 μήνες.

Εξοπλισμένη με τον κινητήρα βενζίνης των 375 kW (510 HP) 2.9 V6 Biturbo, έχει να επιδείξει αναλογία βάρους/ισχύος – 2.99 kg/HP – λόγω της εκτεταμένης χρήσης υλικών με μικρό βάρος, όπως είναι τα ανθρακονήματα, που έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορα εξαρτήματα του αυτοκινήτου. Μάλιστα, το βάρος μπορεί να μειωθεί κι άλλο, χρησιμοποιώντας εξαρτήματα που είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό, όπως δισκόφρενα carbon ceramic και καθίσματα Sparco με σκελετό από ανθρακονήματα. Επίσης, η Giulia έλαβε στα βραβεία των British What Car?, «What Car? Car of the Year» μια διάκριση στην κατηγορία «Executive Saloon», ενώ η Stelvio ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Large SUV».

Το πρώτο, αυτού του είδους αυτοκίνητο του Ιταλού κατασκευαστή, κέρδισε τον τίτλο «Premium SUV» στα βραβεία CCT100 που διοργάνωσε η Company Car Today. Οι νικητές επιλέχθηκαν βάση ενός ευρέος φάσματος διάφορων χαρακτηριστικών, όπως είναι οι εκπομπές ρύπων, οι εμπορικές πωλήσεις, η συνολικά αξία και η απήχηση από το κοινό μεταξύ άλλων.

Η Stelvio κέρδισε το πρώτο βραβείο λόγω των χαμηλών ρύπων και των πολυάριθμων συστημάτων ασφαλείας, ενώ αξίζει να τονιστεί πως αναδείχτηκε το γρηγορότερο SUV παραγωγής στον κόσμο, κάνοντας ρεκόρ στο Νίρμπουργκρινγκ και πως έχει εξασφαλίσει 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ