H Ford Νο.1 Μάρκα Επαγγελματικών Οχημάτων

H Ford Νο.1 Μάρκα Επαγγελματικών Οχημάτων

Ιδιαίτερα καλή χρονιά αποδείχτηκε το 2017 για τη Ford, σχετικά με τις πωλήσεις Επαγγελματικών Αυτοκινήτων. Ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 352.200 μονάδες σε όλη την Ευρώπη, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 7,2%, που αντιστοιχεί στο 13,5% των συνολικών πωλήσεων. Μόνο στη Μεγάλη Βρετανία πουλήθηκαν 124.000, κάνοντας ρεκόρ σε μια χώρα όπου η Ford είναι πρώτη […]

Ιδιαίτερα καλή χρονιά αποδείχτηκε το 2017 για τη Ford, σχετικά με τις πωλήσεις Επαγγελματικών Αυτοκινήτων. Ο συνολικός αριθμός έφτασε τις 352.200 μονάδες σε όλη την Ευρώπη, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως του 7,2%, που αντιστοιχεί στο 13,5% των συνολικών πωλήσεων. Μόνο στη Μεγάλη Βρετανία πουλήθηκαν 124.000, κάνοντας ρεκόρ σε μια χώρα όπου η Ford είναι πρώτη για 52 συνεχόμενα χρόνια.

«Πετύχαμε τις καλύτερες ετήσιες πωλήσεις στην Ευρώπη από το 2009, παραμένοντας πρώτοι στην αγορά των Επαγγελματικών για 3η συνεχή χρονιά. Το 2018 προβλέπεται να είναι επίσης μία ισχυρή χρονιά για την Ford», δήλωσε ο Ρόλαντ ντε Βάαρντ, αντιπρόεδρος, Marketing, Πωλήσεις & Service, της Ford Ευρώπης.

Οι πωλήσεις της οικογένειας Transit ανήλθαν στις 287.600 και ήταν οι καλύτερες που έχουν καταγραφεί ποτέ, ενώ αναφορικά με το Ranger, παραμένει πολύ αγαπητό από τους πελάτες, καθώς το 2017 πουλήθηκαν 44.000 μονάδες, εμφανίζοντας αύξηση 15,1% σε σχέση με το 2016. Η περσινή χρονιά ήταν και η καλύτερη του μοντέλου στην Ευρώπη.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και στην Ελλάδα για τη Ford, καθώς διατήρησε την πρώτη θέση στις πωλήσεις για δεύτερη σερί χρονιά, με το 18,9% των αγοραστών επαγγελματικών οχημάτων να επιλέγουν την «Μπλε Οβάλ». Η αύξηση 9,17% συγκριτικά με το 2016, συνεπάγεται στην πώληση 1.250 ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, μεταξύ των οποίων 515 Ranger (Νο.1 στις πωλήσεις επαγγελματικών της Ford), ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η επίδοση των Transit και Transit Custom, που κατέκτησαν την κορυφή στην κατηγορία τους.

Ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, δήλωσε σχετικά. «Πρωταρχικό μέλημά μας είναι να προσφέρουμε στον Έλληνα επαγγελματία αυτοκίνητα που του λύνουν τα χέρια και τον κάνουν χαρούμενο για την επιλογή του. Διαθέτοντας στην γκάμα μας επαγγελματικά οχήματα με τις δυνατότητες και την αξιοπιστία της σειράς Transit και του Ford Ranger, η δουλειά μας γίνεται εύκολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ