Νέο Ford KA+ Colour Edition

Νέο Ford KA+ Colour Edition

Η Ford λανσάρει το νέο KA+ Colour Edition, το οποίο αναβαθμίζεται εξωτερικά με επιπλέον εξοπλισμό, αλλά και νέες διχρωμίες. Έξι νέα εντυπωσιακά χρώματα προστίθενται στην προσφερόμενη γκάμα, τα οποία μάλιστα συνδυάζονται με μαύρες λεπτομέρειες για τη δημιουργία εντυπωσιακών αντιθέσεων. Πρόκειται για τις αποχρώσεις Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke, Sparkling Gold. Επιπρόσθετα  το […]

Η Ford λανσάρει το νέο KA+ Colour Edition, το οποίο αναβαθμίζεται εξωτερικά με επιπλέον εξοπλισμό, αλλά και νέες διχρωμίες.

Έξι νέα εντυπωσιακά χρώματα προστίθενται στην προσφερόμενη γκάμα, τα οποία μάλιστα συνδυάζονται με μαύρες λεπτομέρειες για τη δημιουργία εντυπωσιακών αντιθέσεων. Πρόκειται για τις αποχρώσεις Bright Yellow, Moondust Silver, Oxford White, Ruby Red, Smoke, Sparkling Gold.

Επιπρόσθετα  το Ford KA+ Colour Edition περιλαμβάνει στον εξοπλισμό του:

  • Μεγάλη πίσω αεροτομή
  • Μαύρες, ζάντες αλουμινίου 15-ιντσών
  • Οροφή βαμμένη σε Shadow Black
  • Καλύμματα καθρεπτών σε Shadow Black
  • Μαύρα πλαϊνά αυτοκόλλητα
  • Μαύρη μάσκα τύπου πλέγματος
  • Μαύρα σήματα στα φτερά

Το 5-θυρο hatchback Ford KA+ προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία για τα δεδομένα της κατηγορίας του, οικονομική κατανάλωση και απολαυστική οδική συμπεριφορά, σε προσιτή τιμή. Το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε άτομα με άφθονο χώρο για το κεφάλι των εμπρός επιβατών και τα πόδια των πίσω αντίστοιχα, ενώ διαθέτει 21 αποθηκευτικούς χώρους. Στο MyFord Dock που βρίσκεται στο κέντρο του πίνακα οργάνων, οι επιβάτες μπορούν να αποθηκεύουν, να τοποθετούν και να φορτίζουν κινητές συσκευές όπως τηλέφωνα και συστήματα πλοήγησης. Το KA+ Colour Edition προσφέρεται με βενζινοκινητήρα 1.2L Duratec 85 PS με κατανάλωση 5,2 l/100 km*, εκπομπές CO2 120 g/km και είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία. Οι τιμές ξεκινούν από τα 12.945 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ