Ρεκόρ Επισκεπτών στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

Ρεκόρ Επισκεπτών στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017»

Νέο ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017». Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αριθμός που σημαίνει αύξηση 20%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έκθεση. Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από […]

Νέο ρεκόρ επισκεπτών σημειώθηκε στην έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017».

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα εγκαινίων Παρασκευή 10 Νοεμβρίου και το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε, οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 29.000, αριθμός που σημαίνει αύξηση 20%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή έκθεση.

Οι πανελλήνιες πρεμιέρες ξεπέρασαν τις 15 και οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά τα πιο καινούργια μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν πλήρως για τα χαρακτηριστικά τους, τις νέες τεχνολογίες και τις τιμές πώλησης.

Με πολλά νέα μοντέλα

Αναλυτικά στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017» αποκαλύφθηκαν τα εξής νέα μοντέλα: Citroen C3 Aircross, Dacia Lodgy Stepway 7θεσιο, DS7 Crossback, Ηyundai Kona, Ηyundai i30Ν, Ηyundai i30 Fastback, Kia Stonic, Kia Picanto, Mercedes X-Class, Nissan Leaf, Seat Arona, Skoda Karoq, Skoda Spaceback Scout, Subaru Impreza, Subaru XV, VW Polo, VW T-Roc, Volvo XC60.

Στη φετινή έκθεση, παρούσες είναι κι εταιρείες που εκπροσωπούν προϊόντα και υπηρεσίες για τη φροντίδα και τη συντήρηση του αυτοκινήτου και του After Market. Τα  δωρεάν test drive προσείλκυσαν, το πρώτο διήμερο, τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 3 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο κατά 50% για τους άνεργους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ