Ελληνική πρώτη του DS 7 CROSSBACK

Ελληνική πρώτη του DS 7 CROSSBACK

Tην πρώτη του παρουσίαση στο ελληνικό κοινό κάνει το εντυπωσιακό DS 7 CROSSBACK της DS Automobiles στο πλαίσιο της έκθεσης Αυτοκίνηση 2017. Δυναμικό, πολυτελές και με ισχυρή του προσωπικότητα. Η μάσκα «DS Wings» εντυπωσιάζει με την κάθετη γρίλια της και το χαρακτηριστικό λογότυπο DS στο κέντρο, η οποία ταιριάζει με τα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα LED, […]

Tην πρώτη του παρουσίαση στο ελληνικό κοινό κάνει το εντυπωσιακό DS 7 CROSSBACK της DS Automobiles στο πλαίσιο της έκθεσης Αυτοκίνηση 2017.

Δυναμικό, πολυτελές και με ισχυρή του προσωπικότητα. Η μάσκα «DS Wings» εντυπωσιάζει με την κάθετη γρίλια της και το χαρακτηριστικό λογότυπο DS στο κέντρο, η οποία ταιριάζει με τα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα LED, με τους ξεχωριστούς προβολείς DS ACTIVE LED VISION προσδίδουν μια ξεχωριστή γοητεία. Το DS 7 CROSSBACK είναι ένα SUV που ενσαρκώνει το όραμα για καινοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και γαλλική τεχνογνωσία. Παρουσιάστηκε στις 28 Φεβρουαρίου στη διάσημη Πυραμίδα του Λούβρου, στην καρδιά του Παρισιού.
Avant Garde το περίπτερο της DS Automobiles

Επίσης, στο Avant Garde περίπτερο θα παρουσιαστεί το DS 4 Crossback που φέρει κι αυτό τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, τη νέα μάσκα DS Wings, τα φωτιστικά σώματα με την υπογραφή “DS LED Vision”, τεχνολογίας Full LED Xenon, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS Automobiles.

Δυναμική εμφάνιση θα κάνει και το DS 3 καθώς διακρίνεται για το δυναμισμό, την άνεση και την κορυφαία οδική συμπεριφορά του, χάρη στη χαμηλωμένη ανάρτηση για καλύτερη ανταπόκριση σε όλες τις περιστάσεις και το σύστημα διεύθυνσης που προσφέρουν στον οδηγό απόλυτη αίσθηση του δρόμου και άριστα κρατήματα. Τέλος, θα υπάρχει το DS Virtual Vision, μία εικονική προσομοίωση των μοντέλων της DS, που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ