Όλα τα SEAT στην Αυτοκίνηση 2017

Όλα τα SEAT στην Αυτοκίνηση 2017

Με όλα τα μοντέλα της συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017 η SEAT ΤEXNOKAP, μεταξύ αυτών και με το νέο Arona σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση.

Το νέο SEAT Arona αποτελεί τη σύγχρονη έκφραση του DNA της ισπανικής μάρκας και φέρει τεχνολογίες υποβοήθησης που συναντώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συνδεσιμότητα, κορυφαία ασφάλεια, πλούσιους εσωτερικούς χώρους, κορυφαίο πορτ μπαγκάζ 400 lt. σε συνδυασμό με μια πλήρη γκάμα αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο «κλέβει» τις εντυπώσεις σε μια δύσκολη και διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία της αγοράς αυτοκινήτου. Πέρα από αυτό, όμως, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και την υπόλοιπη γκάμα της SEAT:
Το Mii στην πολυτελή έκδοση Cosmopolitan
Το νέο Ibiza στις εκδόσεις Style, Xcellence και FR
Το Leon 5D στην έκδοση FR αλλά και το κορυφαίο CUPRA 300hp
Το πρώτο SUV στην ιστορία της Μάρκας, το Ateca

Επιπρόσθετα και αποκλειστικά για την διάρκεια της έκθεσης, θα βρίσκεται σε ισχύ το ειδικό προωθητικό πρόγραμμα “Green Bonus Fisikon” σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ, ειδικά για τα μοντέλα που κινούνται και με Φυσικό Αέριο CNG. Oι υποψήφιοι πελάτες που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε παραγγελία ενός Ιbiza ή Leon TGI θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να το αποκτήσουν με έκπτωση 10% στην βασική τιμή του μοντέλου, δηλαδή €1.530 για το Ιbiza 1.0 TGI 90hp Style και €1.839 για το Leon 5d 1.4 TGI 110hp Style. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για την διάρκεια της έκθεσης και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

Παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης όπου θα πραγματοποιηθεί το Test Drive, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν για πρώτη φορά το νέο SEAT Arona, καθώς και το νέο Ibiza, το Leon DSG και το Ateca, όλα εξοπλισμένα με τον best selling κινητήρα 1.0 Eco TSI 115hp.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ