Με απαρτία και προσφορές η Jeep στην Αυτοκίνηση

Με απαρτία και προσφορές η Jeep στην Αυτοκίνηση

H Jeep συμμετέχει στην "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017" με όλα της νέα μοντέλα και προσφορές.

Μία ξεχωριστή εμπειρία προσφέρει η  Jeep φέτος στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017 και στο εντυπωσιακό περίπτερό της, αφού παρόντα είναι όλα τα νέα μοντέλα της, ενώ παράλληλα τρέχουν ειδικές προσφορές ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Πέρα από τα γνωστά μας Jeep Renegade, Wrangler και Grand Cherokee, η Jeep εκθέτει στο ευρύ κοινό το ολοκαίνουργιο Jeep Compass.

Το Jeep Compass συνδυάζει την περιπέτεια και την ιδιαίτερη αισθητική, που χάρη στο Recalculating Tour γίνεται εύκολα αντιληπτή. Επίσης, προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις εκτός δρόμου στην κατηγορία, ασφάλεια 5 Αστέρων, διαχρονική πολυτέλεια και ισχυρούς αλλά οικονομικούς, κινητήρες.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν όμως και άλλους λόγους να δουν το περίπτερο της Jeep, καθώς η εταιρία έχει ετοιμάσει για αυτούς πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Δωρεάν Service

Όσοι παραγγείλουν ένα Jeep μέσω της έκθεσης και μέχρι τις 10/12, θα δικαιούνται Δωρεάν Service για 3 χρόνια ή 50.000km

Personal Test drive

Οι υποψήφιοι αγοραστές που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Jeep, θα μπορούν να προγραμματίσουν ένα εξατομικευμένο test drive του μοντέλου της επιλογής τους, στην off-road πίστα της εταιρίας στη Γλυφάδα.

Νέα χρηματοδοτικά

Οι επισκέπτες τους περιπτέρου θα ενημερωθούν για τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρίας, όπως το πρωτοποριακό ‘50-50’ με προκαταβολή 50% και εξόφληση άτοκα σε 50 μήνες, το πρόγραμμα με 0% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 72 δόσεις και το πρόγραμμα PCP, που προσφέρει πληρωμή σε 24 έως και 36 δόσεις με πολύ χαμηλό επιτόκιο και μία μεγάλη δόση στην λήξη την οποία ο κάτοχος μπορεί να εξοφλήσει, να επαναχρηματοδοτήσει ή απλά να επιστρέψει το αυτοκίνητο χωρίς καμία άλλη υποχρέωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ