Νέο 500 Mirror

Νέο 500 Mirror

Με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% επιτόκιο προσφέρεται το Fiat 500. Έρχεται στην έκδοση Mirror και όπως τα 500X Mirror και 500L Mirror, συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και συστήματα συνδεσιμότητας, που ορίζουν τη νέα εποχή της αυτοκίνησης. Τα τρία οχήματα έχουν το λογότυπο Mirror στη Β κολόνα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες […]

Με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 0% επιτόκιο προσφέρεται το Fiat 500. Έρχεται στην έκδοση Mirror και όπως τα 500X Mirror και 500L Mirror, συγκεντρώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες και συστήματα συνδεσιμότητας, που ορίζουν τη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

Τα τρία οχήματα έχουν το λογότυπο Mirror στη Β κολόνα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες χρωμίου. Μάλιστα, το Fiat 500 Mirror, είναι σχεδιασμένο για τον κόσμο των Millenials και προσφέρεται σε 3θυρη έκδοση με γυάλινη οροφή.

Το χαρακτηριστικό «μουστάκι» εξακολουθεί να υπάρχει στο εμπρός μέρος του οχήματος, αλλά πλέον είναι διακοσμημένο με νέες λεπτομέρειες, με τον προφυλακτήρα να περιβάλλεται από τρισδιάστατο πλέγμα, ενώ διαθέτει και προβολείς LED νέας τεχνολογίας.

Η πίσω όψη του είναι εντελώς νέα, με καινούργια φωτιστικά σώματα, ενώ στον νέο προφυλακτήρα είναι ενσωματωμένα τα φώτα ομίχλης και οπισθοπορείας.

Στο εσωτερικό του μέρος, υπάρχουν πολλά νέα υλικά και νέα στοιχεία σε ταμπλό και τιμόνι, ενώ ο πελάτης έχει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Με το σύστημα U-Connect Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 7″, θα μπορεί να διατηρείται συνδεδεμένος, ενώ οι αισθητήρες παρκαρίσματος, οι προβολείς ομίχλης, το δερμάτινο τιμόνι, τα καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, οι επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και οι ζάντες αλουμινίου 15″, συνθέτουν ένα πλήρες «πακέτο», που πλαισιώνεται με τα παστέλ χρώματα, τα οποία προσφέρονται δωρεάν.

Το 500 Mirror θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και παρακάτω ακολουθούν οι τιμές:

1.2 69hp-15.490€
1.2 69hp MTA-16.590€
0.9 Twinair 85hp-15.990€
0.9 Twinair 85hp MTA-17.090€

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ