Η Dunlop συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ

Η Dunlop συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ

Η Dulop συνέχισε τις νίκες της στο Isle of Man TT, με τον Μάικλ Ντάνλοπ να κατατάσσεται πρώτος στον αγώνα Monster Energy Supersport TT. Με χρόνο 17:31.328 και μέση ωριαία ταχύτητα 208 χ.α.ω., ο 17χρονος αναβάτης της MD Racing Honda,  κατέρριψε το δικό του ρεκόρ του Supersport 2013, τερματίζοντας με διαφορά 20δλ. από τον δεύτερο. […]

Η Dulop συνέχισε τις νίκες της στο Isle of Man TT, με τον Μάικλ Ντάνλοπ να κατατάσσεται πρώτος στον αγώνα Monster Energy Supersport TT. Με χρόνο 17:31.328 και μέση ωριαία ταχύτητα 208 χ.α.ω., ο 17χρονος αναβάτης της MD Racing Honda,  κατέρριψε το δικό του ρεκόρ του Supersport 2013, τερματίζοντας με διαφορά 20δλ. από τον δεύτερο. Την τρίτη θέση του βάθρου κατέκτησε ο Πίτερ Χίκμαν, της Smiths Racing με Trooper Triumph, καταφέρνοντας να περάσει τον Τζέιμς Χίλιερ.

Από εκεί και πέρα, ο αναβάτης της Honda, Λι Τζόνστον έφερε την Padetts Motorcycles Fireblade στην πέμπτη θέση, έκτος ήταν ο «ομόσταβλός» του Κόνορ Κάμινγκ και έβδομος ο Τζος Μπρουκς της McAms Yamaha.

Στον αγώνα RL360 Superstock TT, ο Χίκμαν κατάφερε να αναδειχτεί νικητής, με έναν γύρο μέσης ωριαίας ταχύτητας 216 χ.α.ω.. Οι μάχες γενικότερα ήταν συναρπαστικές και ο Χίκμαν κέρδισε εν τέλει με διαφορά 4,5δλ., αφήνοντας δεύτερο τον Ντάνλοπ.

Πηγή: Dunlop

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ