ΚΤΜ Adventure Rally

ΚΤΜ Adventure Rally

Σε Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Καναδά και ΗΠΑ θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες του ΚΤΜ Adventure Rally. Σε κάθε έναν από αυτούς, θα αναδεικνύονται δύο νικητές, που θα προκρίνονται στον Ultimate Race, που θα γίνει στο Μαρόκο. Ο τελικός νικητής, θα παραλάβει, μάλιστα και ένα βραβείο, το οποίο θα γίνει γνωστό μέσα στις […]

Σε Ιταλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Καναδά και ΗΠΑ θα διεξαχθούν φέτος οι αγώνες του ΚΤΜ Adventure Rally. Σε κάθε έναν από αυτούς, θα αναδεικνύονται δύο νικητές, που θα προκρίνονται στον Ultimate Race, που θα γίνει στο Μαρόκο. Ο τελικός νικητής, θα παραλάβει, μάλιστα και ένα βραβείο, το οποίο θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αφού οι προκρινόμενοι οδηγοί εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον Ultimate Race, που θα διεξαχθεί στη Μεργκούζα, αναβάτες (επαγγελματίες και ιδιώτες) και μοτοσικλέτες θα κληθούν να δείξουν τις ικανότητές τους στα κακοτράχαλα εδάφη, σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές.

Η προπόνηση των αναβατών θα γίνει από τους καλύτερους και γρηγορότερους offroad οδηγούς, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν την KTM 790 Adventure R, έχοντας αμέριστη στήριξη, σαν να πρόκειται για πραγματικούς εργοστασιακούς οδηγούς.

Πηγή: ΚΤΜ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ