Mitsubishi: Connect Safeguard & Remote Services

Mitsubishi: Connect Safeguard & Remote Services

Η νέα αυτή πλατφόρμα καινοτόμων υπηρεσιών προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων μια ευχάριστη, άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία και θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα ενσωμάτωσής της σε μια ευρεία γκάμα συνδεδεμένων οχημάτων. Η τεχνολογία Safeguard & Remote Services μπορεί να βοηθά τους οδηγούς στο δρόμο, αλλά κει εκτός αυτού με συστήματα όπως τα: Auto Collision Notification […]

Η νέα αυτή πλατφόρμα καινοτόμων υπηρεσιών προσφέρει στους ιδιοκτήτες οχημάτων μια ευχάριστη, άνετη και ασφαλή οδηγική εμπειρία και θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα ενσωμάτωσής της σε μια ευρεία γκάμα συνδεδεμένων οχημάτων.

Η τεχνολογία Safeguard & Remote Services μπορεί να βοηθά τους οδηγούς στο δρόμο, αλλά κει εκτός αυτού με συστήματα όπως τα: Auto Collision Notification (Αυτόματη Ειδοποίηση Σύγκρουσης), SOS Emergency Assistance (Υποστήριξη Έκτακτης Ανάγκης), Roadside Assistance (Οδική Βοήθεια) και λειτουργίες απομακρυσμένης πρόσβασης όπως οι: Climate Control (Έλεγχος Κλιματισμού) και Car Finder (Εντοπισμός Οχήματος). Η υπηρεσία θα διατίθεται για το νέο Eclipse Cross στις ΗΠΑ, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και άλλες αγορές.

«Κάνουμε μία αλλαγή με το Mitsubishi Connect για να μπορούν οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μία ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία», δήλωσε ο Βίνσεντ Κόμπι, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Εταιρικής Στρατηγικής Προϊόντων της MMC.

Από την πλευρά του, ο Ντον Σουίρινγκεν, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mitsubishi στη Βόρεια Αμερική, σημείωσε. «Η Mitsubishi Motors με ενθουσιασμό κάνει την είσοδό της στον κόσμο του συνδεδεμένου αυτοκινήτου για να προσφέρει αυτή την ολοκληρωμένη και καινοτόμα υπηρεσία στους πελάτες της».

Η τεχνολογία Safeguard and Remote Services θα προσφέρεται μέσω συνδρομής από μια υπηρεσία, αποτελούμενη από μια ενσωματωμένη Μονάδα Ελέγχου Τηλεματικής και ένα 4G LTE modem δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και GPS.

Για να έχουν πρόσβαση στο Safeguard & Remote Services οι χρήστες, η εφαρμογή My mitsubishi Connect θα διατίθεται και για smartphones με λειτουργικό Android και Apple. Η τεχνολογία μπορεί να συνδέεται με την Amazon Alexa σε συσκευές όπως Amazon Echo και με το Google Assistant σε συμβατά τηλέφωνα Android, iPhones και Google Home.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ