Hyundai: Με εκπλήξεις στη CES 2018

Hyundai: Με εκπλήξεις στη CES 2018

Η Hyundai παρουσιάζει ένα τρίπτυχο νέων τεχνολογιών στο CES 2018, που πραγματοποιείται στις 9-12 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, εστιασμένο στη σύνδεση της μελλοντικής τεχνολογίας με τις εξελισσόμενες προκλήσεις της αυτοκίνησης. Επιπρόσθετα είναι εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία Advanced Driver Assistance System (ADAS). Το νέο EV με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου είναι ο νεότερη […]

Η Hyundai παρουσιάζει ένα τρίπτυχο νέων τεχνολογιών στο CES 2018, που πραγματοποιείται στις 9-12 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, εστιασμένο στη σύνδεση της μελλοντικής τεχνολογίας με τις εξελισσόμενες προκλήσεις της αυτοκίνησης.

Επιπρόσθετα είναι εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία Advanced Driver Assistance System (ADAS). Το νέο EV με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου είναι ο νεότερη προσθήκη στο πρόγραμμα οικολογικών οχημάτων της Hyundai και θα συμβάλει στην εκπλήρωση του οράματος της εταιρείας να προσφέρει «καθαρή» κίνηση.

Το τρίτο σημαντικό κομμάτι της παρουσίας της Hyundai στην έκθεση είναι η ανανεωμένη εικόνα του κόκπιτ, το οποίο μέσω της τεχνολογίας Intelligent Personal Cockpit εξασφαλίζει φωνητική διαχείριση και έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ