Ford Christmas Ranger

Ford Christmas Ranger

Τις γιορτινές ημέρες, τα παιδιά έχουν περισσότερο την ανάγκη να αισθανθούν όμορφα και αυτός ήταν ο λόγος που οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό τους. Η πρωταρχική σκέψη, έγινε ιδέα και αυτή με τη σειρά της πράξη και ως εκ τούτου ένα Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε «σύγχρονο έλκηθρο», «ζεσταίνοντας» τις […]

Τις γιορτινές ημέρες, τα παιδιά έχουν περισσότερο την ανάγκη να αισθανθούν όμορφα και αυτός ήταν ο λόγος που οι εργαζόμενοι της Ford στην Ελλάδα αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό τους.

Η πρωταρχική σκέψη, έγινε ιδέα και αυτή με τη σειρά της πράξη και ως εκ τούτου ένα Ford Ranger μεταμορφώθηκε σε «σύγχρονο έλκηθρο», «ζεσταίνοντας» τις καρδιές των παιδιών που φιλοξενούνται στο Χαζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά.

Πριν ο ιδιαίτερος αυτός Άγιος Βασίλης φτάσει στον τελικό του προορισμό, φρόντισε να συγκεντρώσει, περνώντας από τη Ford Motor Ελλάς, τη Ford Credit και όλους τους επίσημους εμπόρους και επισκευαστές της εταιρείας, τα «δώρα» τα οποία προσέφεραν οι εργαζόμενοι και έχοντας γεμίσει την καρότσα του, πέρασε από το κέντρο της πόλης, δίνοντας τον δικό του εορταστικό τόνο.

«Θελήσαμε έτσι να δώσουμε χαρά, δημιουργώντας εορταστική διάθεση με το «σύγχρονο έλκηθρό μας», σημείωσε ο Νίκος Νοταράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς. Και συνέχισε: «Ταυτόχρονα θελήσαμε να προτρέψουμε, όλους όσους έχουν την άνεση, να προσφέρουν και να συνδράμουν με ό,τι μπορούν, για να βοηθήσουμε τα παιδιά να γιορτάσουν πιο ξέγνοιαστα αυτές τις ημέρες. Εύχομαι από καρδιάς και από τη μεγάλη “οικογένεια” της Ford, καλές γιορτές και υγεία».

Η Ford φρόντισε να καλύψει το κόστος γραφικής ύλης και τροφίμων, μέσω λίστας που είχε δοθεί από τους υπεύθυνους του ιδρύματος, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν μετρητά για τρόφιμα, βιβλία, παιχνίδια, είδη πρώτης ανάγκης και ελαφρώς μεταχειρισμένα ρούχα για κορίτσια, που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο.

«Όλοι εμείς στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Διοίκηση και εργαζόμενοι συνεχίζουμε ένα έργο 127 χρόνων στην παιδική μέριμνα και είμαστε ευγνώμονες που για άλλη μια φορά, η ιδιωτική πρωτοβουλία, η Ford Motor Ελλάς, μέσω του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πιστεύει και στηρίζει το έργο μας», ήταν τα λόγια της Αναστασίας Κατσιλιέρη, Διευθύντριας Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, που συνέχισε. «Οι πράξεις συμπαράστασης θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ευχαριστούμε ολόψυχα για την συμπαράστασή σας στο έργο μας και ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και στο μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ