Νissan Intelligent Mobility

Νissan Intelligent Mobility

Την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων θα εισαγάγει στην Ιαπωνία η Nissan, μέσω του Νissan Intelligent Mobility. Αυτό σημαίνει πως θα παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να γνωρίσουν τις τεχνολογίες της φίρμας τόσο στην ηλεκτροκίνηση όσο και στην ευφυΐα των οχημάτων της. Η υπηρεσία ονομάζεται e-share mobi, θα αρχίσει στις 15 Ιανουαρίου του νέου έτους και […]

Την υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων θα εισαγάγει στην Ιαπωνία η Nissan, μέσω του Νissan Intelligent Mobility. Αυτό σημαίνει πως θα παρέχεται η δυνατότητα στους χρήστες να γνωρίσουν τις τεχνολογίες της φίρμας τόσο στην ηλεκτροκίνηση όσο και στην ευφυΐα των οχημάτων της.

Η υπηρεσία ονομάζεται e-share mobi, θα αρχίσει στις 15 Ιανουαρίου του νέου έτους και θα είναι διαθέσιμη αρχικά με το Nissan LEAF, αλλά και με το Nissan Note e-POWER. Με αυτή, οι Ιάπωνες θα μπορέσουν να εξοικειωθούν με τις αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης της μάρκας, αλλά και να γνωρίσουν τον ενθουσιασμό που προσφέρουν τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη αρχικά σε περίπου 30 σταθμούς σε Tokyo, Kanagawa, Shizuoka, Osaka, Hyogo, Kyoto, Shiga, Nara, Wakayama, καθώς και σε άλλες περιφέρειες, με τον στόχο να είναι να επεκταθεί σε όλη την επικράτεια της χώρας.

Δεν υπάρχει μηνιαία συνδρομή τέλους και το e-share mobi στοχεύει να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη και αυτό θα γίνει με την ευκολία στη χρήση, αλλά και στην άνεση της μετακίνησης.

Ξεγνοιασιά και… καταγραφή

Με προηγμένες τεχνολογίες όπως η αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης ProPILOT της Nissan και το ProPILOT Park στο Nissan LEAF, αλλά και με το Σύστημα Around View Monitor στο LEAF και στο Note e-POWER, οι χρήστες θα απολαμβάνουν μια ωραία και ασφαλή μετακίνηση, ενώ κάθε όχημα θα είναι εξοπλισμένο με μια ειδική συσκευή καταγραφής συμβάντων, σε περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα.

Εύκολο στη χρήση

Το e-share mobi προσφέρει και άλλες ευκολίες στον χρήστη. Όπως προαναφέρθηκε, δεν θα υπάρχει μηνιαία συνδρομή και δεν θα υπάρχει καμία επιβάρυνση ανάλογα με τα χιλιόμετρα που θα διανυθούν. Τα μέλη της υπηρεσίας, θα απολαμβάνουν εκπτώσεων στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων της Nissan και μια ιδιαίτερη πρωτοτυπία, έχει να κάνει με το γεγονός πως η άδεια οδήγησης, θα μπορεί να χρησιμοποιείται και ως κάρτα μέλους, κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχει η ανάγκη κατοχής ξεχωριστής κάρτας.

Όλα, στην υπηρεσία της άνεσης

Τα οχήματα θα καθαρίζονται καθημερινά, ενώ οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε εταιρείες πλοήγησης από εξειδικευμένο πάροχο. Όλα τα οχήματα θα έχουν ενσωματωμένη κάρτα ETC για αυτόματη πληρωμή διοδίων.

Το e-share mobi είναι μια σύμπραξη της Nissan και της Nissan Car Rental Solutions Co.Ltd. Η εν λόγω υπηρεσία χρησιμοποιεί το Smart Oasis Carsharing, μια πλατφόρμα υπηρεσιών κινητικότητας που παρέχεται από τη Nihon Unisys, που έχει αξιόπιστο ιστορικό στις υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ