Η Seat «επικεφαλής» του ομίλου VW στη Βόρεια Αφρική

Η Seat «επικεφαλής» του ομίλου VW στη Βόρεια Αφρική

Η Seat είναι η εταιρεία, που θα συντονίσει τις προσπάθειες του ομίλου Volkswagen στην περιοχή της Βορείου Αφρικής. Θα προωθήσει τις σχέσεις με άλλες εταιρείες, ενώ αυτό που θα επιχειρήσει επίσης, είναι να ενισχύσει την παρουσία της και στις πέντε ηπείρους. Μαζί με τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, η Αλγερία, […]

Η Seat είναι η εταιρεία, που θα συντονίσει τις προσπάθειες του ομίλου Volkswagen στην περιοχή της Βορείου Αφρικής. Θα προωθήσει τις σχέσεις με άλλες εταιρείες, ενώ αυτό που θα επιχειρήσει επίσης, είναι να ενισχύσει την παρουσία της και στις πέντε ηπείρους.

Μαζί με τη Γερμανία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία, η Αλγερία, είναι μια χώρα με αυξανόμενο ρυθμό πωλήσεων, αφού τα χίλια οχήματα που πωλήθηκαν το 2017, έδωσαν τη θέση τους στα 10.700 το πρώτο 5μηνο του έτους. Αξίζει να τονιστεί πως η Seat έχει ενεργό ρόλο, τόσο στο Μαρόκο όσο και στην Τυνησία.

Απλά, η Αλγερία αναφέρεται, καθώς στην πόλη Ρελιτζάν, έχει κατασκευαστεί εργοστάσιο συναρμολόγησης (εκεί συναρμολογείται το νέο Ibiza), το οποίο έχει βοηθήσει πολύ στην αύξηση των πωλήσεων στη Βόρεια Αφρική.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η Seat θα ξεκινήσει στην Αλγερία την πώληση των Leon και Arona, ενώ στην ίδια μονάδα συναρμολογούνται αρκετά αυτοκίνητα όλου του ομίλου, όπως είναι μοντέλα Volkswagen και Skoda.

Μία από τις ευθύνες της Seat, είναι η δημιουργία δικτύου αντιπροσώπων στην Αλγερία, με στόχο την ανάπτυξη και τη συναρμολόγηση κι άλλων μοντέλων στη χώρα.

Πηγή: Seat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ