Η ΔΕΗ παρέλαβε 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4

Η ΔΕΗ παρέλαβε 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4

Εβδομήντα επτά διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4 παρέλαβε στις 7 Ιουνίου η ΔΕΗ, ενισχύοντας τον επιχειρησιακό της στόλο. Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις off-road και διαθέτει σύστημα 4×4 Super-Select, με περιστροφικό επιλογέα και δυνατότητα κλειδώματος τόσο του πίσω, όσο και του κεντρικού διαφορικού. Μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο ωφέλιμου φορτίου, ενώ η […]

Εβδομήντα επτά διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4×4 παρέλαβε στις 7 Ιουνίου η ΔΕΗ, ενισχύοντας τον επιχειρησιακό της στόλο. Το εν λόγω μοντέλο προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις off-road και διαθέτει σύστημα 4×4 Super-Select, με περιστροφικό επιλογέα και δυνατότητα κλειδώματος τόσο του πίσω, όσο και του κεντρικού διαφορικού. Μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο ωφέλιμου φορτίου, ενώ η ικανότητα ρυμούλκησής του φτάνει τους 3,1 τόνους.

Με αμαξώματα Extended Cab και Double Cab, 8ετή εγγύηση, λιανική τιμή 23.600€ και με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο, το Fullback εφοδιάζεται με έναν κινητήρα diesel 2,4 λίτρων, με ισχύ από 150 έως 180 ίππους.

Η αγορά από τη ΔΕΗ, έγινε ώστε να ενισχυθεί το υποστηρικτικό έργο των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: Fiat

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ