Renault Colorale

Renault Colorale

Από το 1950, η Renault είχε κάνει τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός SUV ή crossover οχήματος. Πρόκειται για το Colorale, ένα αυτοκίνητο το οποίο αποτελούσε ένα από τα πρώτα που προσέγγιζε τη φιλοσοφία των σύγχρονων τέτοιου είδους αυτοκινήτων, που μπορούσαν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες. Μπορεί η εμπορική του επιτυχία να ήταν περιορισμένη, αλλά […]

Από το 1950, η Renault είχε κάνει τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία ενός SUV ή crossover οχήματος. Πρόκειται για το Colorale, ένα αυτοκίνητο το οποίο αποτελούσε ένα από τα πρώτα που προσέγγιζε τη φιλοσοφία των σύγχρονων τέτοιου είδους αυτοκινήτων, που μπορούσαν να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες.

Μπορεί η εμπορική του επιτυχία να ήταν περιορισμένη, αλλά το Colorale έδειξε πως ήταν αρκετά μπροστά από την εποχή του, με τις καινοτομίες, το στιλ, αλλά και τη χρήση του.

Οι ίδιες αξίες που διέπουν τη Renault, συνεχίζονται και έως τις μέρες μας. Καθώς, με… προπομπό το Colorale, κατασκευάστηκαν οχήματα όπως το Captur και το Kadjar να συνεχίζουν την παράδοση του Γάλλου κατασκευαστή, ο οποίος πριν από αρκετά χρόνια, προχώρησε στην κατασκευή του Colorale, που είχε πολλά στοιχεία SUV και crossover.

Πηγή: Renault

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ