Η Volvo αναβαθμίζει την ασφάλεια

Η Volvo αναβαθμίζει την ασφάλεια

Τη συνεργασία της με τη Volvo Trucks ανακοίνωσε η Volvo Cars, έχοντας στόχο την επέκταση ενός συστήματος το οποίο διασυνδέει δύο και περισσότερα οχήματα, που επικοινωνούν μεταξύ τους και προειδοποιούν τους οδηγούς για επικείμενους κινδύνους. Οι δύο εταιρείες θα μοιράζονται σε πραγματικό χρόνο ανώνυμα δεδομένα και αυτά θα διαμοιράζονται σε επιλεγμένα φορτηγά στη Σουηδία και […]

Τη συνεργασία της με τη Volvo Trucks ανακοίνωσε η Volvo Cars, έχοντας στόχο την επέκταση ενός συστήματος το οποίο διασυνδέει δύο και περισσότερα οχήματα, που επικοινωνούν μεταξύ τους και προειδοποιούν τους οδηγούς για επικείμενους κινδύνους.

Οι δύο εταιρείες θα μοιράζονται σε πραγματικό χρόνο ανώνυμα δεδομένα και αυτά θα διαμοιράζονται σε επιλεγμένα φορτηγά στη Σουηδία και τη Νορβηγία, προκειμένου να γίνεται εφικτή η επικοινωνία με αυτοκίνητα της Volvo, που είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Hazard Light Alert.

Όταν ένα Volvo έχει ενεργοποιήσει τα alarm, αυτή η τεχνολογία στέλνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα σε όλα τα Volvo που βρίσκονται κοντά στην περιοχή και είναι συνδεδεμένα με την cloud υπηρεσία, βοηθώντας τους οδηγούς να αποφύγουν τους κινδύνους.

Το σύστημα, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε σημεία με χαμηλή ορατότητα, όπως οι «τυφλές» στροφές και οι κορυφές των λόφων για παράδειγμα, προστίθεται στον στόλο της Volvo Trucks και ως εκ τούτου, θα καλυφθεί μεγαλύτερη περιοχή και περισσότερα οχήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πηγή: Volvo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ