Μικρότερο δίκτυο αντιπροσώπων για την Opel

Μικρότερο δίκτυο αντιπροσώπων για την Opel

Στη μείωση των αντιπροσώπων προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος PSA, που πέρυσι εξαγόρασε την Opel / Vauxhall από την General Motors. Σκοπός, η ευελιξία του ομίλου και η ανάκαμψη της Opel. Το μικρότερο δίκτυο, θα επικεντρωθεί στην καλύτερη λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών και φυσικά, στα περισσότερα κέρδη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται […]

Στη μείωση των αντιπροσώπων προτίθεται να προχωρήσει ο όμιλος PSA, που πέρυσι εξαγόρασε την Opel / Vauxhall από την General Motors. Σκοπός, η ευελιξία του ομίλου και η ανάκαμψη της Opel. Το μικρότερο δίκτυο, θα επικεντρωθεί στην καλύτερη λειτουργικότητα και την ικανοποίηση των πελατών και φυσικά, στα περισσότερα κέρδη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, το ένα τρίτο των 1.600 αντιπροσώπων σε όλη την Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και ήδη έχουν σταλεί οι σχετικές επιστολές αυτόν τον μήνα, με τη σημείωση πως μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα έχουν ολοκληρωθεί όλα όσα πρέπει να γίνουν.

Με τις νέες συμβάσεις, οι εμπλεκόμενοι θα επικεντρωθούν στην καλύτερη προβολή των προϊόντων τους και το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πιο εύρυθμη λειτουργία των αντιπροσώπων που θα μείνουν ενεργοί, όπως για παράδειγμα, τις πωλήσεις των επαγγελματικών και επιβατικών οχημάτων, που θα είναι ίδιες.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Vauxhall, Στέφεν Νόρμαν: «Οι απαιτήσεις της βιομηχανίας που προχωράει και οι απαιτήσεις των εμπορικών σημάτων Opel και Vauxhall δεν θα απαιτούν τόσα καταστήματα λιανικής πώλησης, όσα υπάρχουν σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ