Ο Σαρακάκης νέος εισαγωγέας της Massey Ferguson

Ο Σαρακάκης νέος εισαγωγέας της Massey Ferguson

Την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, όρισε για Εισαγωγέα-Διανομέα, η Massey Ferguson για όλη την γκάμα αγροτικών μηχανημάτων της στην Ελλάδα. Η νέα συμφωνία αποτελεί στρατηγική της MF στην ενίσχυση και τη βελτίωση της ποιότητας του δικτύου διανομής εκτός των άλλων. Ο Όμιλος Σαρακάκη θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την υποστήριξη after sales της MF, […]

Την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, όρισε για Εισαγωγέα-Διανομέα, η Massey Ferguson για όλη την γκάμα αγροτικών μηχανημάτων της στην Ελλάδα. Η νέα συμφωνία αποτελεί στρατηγική της MF στην ενίσχυση και τη βελτίωση της ποιότητας του δικτύου διανομής εκτός των άλλων.

Ο Όμιλος Σαρακάκη θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την υποστήριξη after sales της MF, περιλαμβάνοντας τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, εργαλεία διαχείρισης σανού και ζωοτροφών και εξοπλισμό διαχείρισης υλικών.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου, Γιώργος Παππάς δήλωσε. «Η νέα συνεργασία με τη Massey Ferguson μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας μία μάρκα ποιότητας με τα υψηλότερα πρότυπα, η οποία προσφέρει στην εταιρεία μας μία συναρπαστική συνεργασία και επιχειρηματική ευκαιρία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την ολοκληρωμένη σειρά των γεωργικών μηχανημάτων στους πελάτες μας».

Στόχος της MF, είναι η προσφορά προϊόντων με την καλύτερη σχέση κόστους/απόδοσης, ενώ πρόσφατα προχώρησε στην ανακοίνωση μιας σειράς διευκολύνσεων προς τους πελάτες, όπως είναι η ευκολότερη απόκτησή τους και η λειτουργία τους. Πρόκειται για το πρόγραμμα «MF Services», ένα πακέτο που περιλαμβάνει χρηματοδότηση, επέκταση εγγυήσεων και τεχνική υποστήριξη, τηλεματική, γεωργικές τεχνολογίες ακριβείας και γνήσια ανταλλακτικά.

Τα μηχανήματα της MF θα εκτίθενται στο περίπτερο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στη Διεθνή Έκθεση Agrotica 2018 για γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και προμηθευτές που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo από 1-4 Φεβρουαρίου 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ