Peugeot Boxer για το EKAB

Peugeot Boxer για το EKAB

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων, όπως επίσης και μέρος των υπόλοιπων ασθενοφόρων. Η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Η Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, πέτυχε την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων, καθώς ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τους αρμόδιους του ΕΚΑΒ. Επίσης, η […]

Έχει ήδη ολοκληρωθεί η παράδοση όλων των Κινητών Μονάδων και θερμοκοιτίδων, όπως επίσης και μέρος των υπόλοιπων ασθενοφόρων. Η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Η Peugeot του Ομίλου Συγγελίδη, πέτυχε την απόλυτη ικανοποίηση των πληρωμάτων, καθώς ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν από τους αρμόδιους του ΕΚΑΒ.

Επίσης, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ στον χειρισμό των νέων οχημάτων, σε πανελλήνιο επίπεδο.

Θέλοντας να συνεισφέρει στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το Ίδρυμα Νιάρχος (τα ασθενοφόρα αποτελούν δωρεά του Ιδρύματος), ο Όμιλος Συγγελίδη, παρέχει για τα πρώτα δύο χρόνια, δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot σε όλη την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ