Ρεάλ Μαδρίτης : Οδηγούν Audi οι παίκτες της

Ρεάλ Μαδρίτης : Οδηγούν Audi οι παίκτες της

Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας και κατόχου του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης, παρέλαβαν τα νέα τους Audi.

Η συνεργασία της Audi και της Ρεάλ Μαδρίτης, που ξεκίνησε από το καλοκαίρι του 2003, συνεχίζεται. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ισπανίας παρέλαβαν την εβδομάδα που πέρασε τα προσωπικά τους μοντέλα για την εφετινή χρονιά.

Πριν, όμως, την παράδοση, μία έκπληξη περίμενε τους αστέρες της ομάδας. Άλλαξαν τις ποδοσφαιρικές τους στολές, φόρεσαν αγωνιστικές φόρμες και πήραν θέση σε ειδικούς προσομοιωτές, για να πάρουν μια εντύπωση του Audi e-tron FE04, του ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου της Audi με το οποίο η μάρκα συμμετέχει στη Formula E. Το μονοθέσιο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για τη Formula E, στο Χονγκ Κονγκ (2-3 Δεκεμβρίου).

Η πλειοψηφία των παικτών της «βασίλισσας» επέλεξε το Q7, με τα RS μοντέλα να ακολουθούν. Συγκεκριμένα, οι Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Μόντριτς, Κασεμίρο καθώς κι ακόμα 11 συμπαίκτες τους διάλεξαν το πρώτο. Ο κόουτς Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησε το Audi RS 6 Avant κι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Κέιλορ Νάβας το Audi RS 7 Sportback.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ