Ημερολόγιο Pirelli 2018

Ημερολόγιο Pirelli 2018

Στη Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε το Ημερολόγιο Pirelli 2018 Το Ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 φέρει την υπογραφή του Tim Walker και παρουσιάστηκε στο Manhattan Center στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφιση της 45ης έκδοσης του Ημερολογίου έγινε στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο και ο Βρετανός φωτογράφος επιστράτευσε το μοναδικό στυλ του, με χλιδάτα σκηνικά και […]

Στη Νέα Υόρκη παρουσιάστηκε το Ημερολόγιο Pirelli 2018

Το Ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 φέρει την υπογραφή του Tim Walker και παρουσιάστηκε στο Manhattan Center στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφιση της 45ης έκδοσης του Ημερολογίου έγινε στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο και ο Βρετανός φωτογράφος επιστράτευσε το μοναδικό στυλ του, με χλιδάτα σκηνικά και ρομαντικά στοιχεία, για να ξαναζωντανέψει μία από τις κλασικές ιστορίες της Βρετανικής Λογοτεχνίας, «Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων».

Το Ημερολόγιο της Pirelli για το 2018 φέρει την υπογραφή του Tim Walker και παρουσιάστηκε στο Manhattan Center στη Νέα Υόρκη. Η φωτογράφιση της 45ης έκδοσης του Ημερολογίου έγινε στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο και ο Βρετανός φωτογράφος επιστράτευσε το μοναδικό στυλ του, με χλιδάτα σκηνικά και ρομαντικά στοιχεία, για να ξαναζωντανέψει μία από τις κλασικές ιστορίες της Βρετανικής Λογοτεχνίας, «Οι Περιπέτειες της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων».

Η έμπνευσή του προήλθε όχι μόνο από το κλασικό παραμύθι του Lewis Carroll, αλλά κυρίως από την εικονογράφηση που ο ίδιος ο Carroll είχε εμπιστευθεί στον John Tenniel ,για την πρώτη έκδοση του 1865. Το Ημερολόγιο Pirelli 2018 του Tim Walker, περιλαμβάνει 28 φωτογραφίες σε 20 διαφορετικά και εντυπωσιακά σκηνικά για μία νέα, μοναδική Χώρα των Θαυμάτων.

Για να αποτυπώσει μέσα από το φακό του τη δική του εκδοχή του παραμυθιού της της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, ο Walker επέλεξε 18 ήδη καθιερωμένα ή ανερχόμενα ονόματα από το χώρο της μουσικής, της υποκριτικής, του modelling και του ακτιβισμού. Ανάμεσά τους, το top model Adut Akech (Σουδάν/Αυστραλία), το μοντέλο και ακτιβίστρια φεμινίστρια Adwoa Aboah (Γκάνα/Βρετανία), το μοντέλο Alpha Dia (Σενεγάλη/Γερμανία), ο ηθοποιός Djimon Hounsou (Μπενίν/Αμερική), το μοντέλο Duckie Thot (Ν. Σουδάν/Αυστραλία), η ακτιβίστρια που μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών  Jaha Dukureh (Γκάμπια), το μοντέλο King Owusu (Βρετανία), ο Αμερικανός ράπερ & τραγουδιστής Lil Yachty, η ηθοποιός Lupita Nyongo (Κένυα/Μεξικό), το supermodel & ηθοποιός Naomi Campbell (Βρετανία), ο Αμερικανός ηθοποιός, τηλεπερσόνα και πασίγνωστη drag queen RuPaul , η Αμερικανίδα ηθοποιός Sasha Lane, ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, μουσικός παραγωγός και επιχειρηματίας Sean “Diddy” Combs, το μοντέλο Slick Woods (Αμερική), η Αφρικανή δικηγόρος και μοντέλο Thando Hopa, η Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός, συγγραφέας και τηλεπαρουσιάστρια Whoopi Goldberg, το μοντέλο Wilson Oryema (Βρετανία) και η Βρετανίδα στυλίστρια, σχεδιάστρια και τραγουδίστρια Zoe Bedeaux.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ