Ο Πάπας δώρισε τη Lamborghini Huracan

Ο Πάπας δώρισε τη Lamborghini Huracan

Στις 27 Νοεμβρίου 2017, ο Πάπας είχε παραλάβει ως δωρεά, μια Lamborghini Huracan. H ιδιαίτερη αυτή Lamborghini αποτίει φόρο τιμής στο Βατικανό, καθώς έχει τα χρώματα της σημαίας του, βαμμένη σε Bianco Monocerus (λευκό) με λωρίδες Giallo Tiberino (χρυσό). Αυτό το αυτοκίνητο πωλήθηκε στις 12 Μαΐου κατά τη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s, έναντι του ποσού […]

Στις 27 Νοεμβρίου 2017, ο Πάπας είχε παραλάβει ως δωρεά, μια Lamborghini Huracan. H ιδιαίτερη αυτή Lamborghini αποτίει φόρο τιμής στο Βατικανό, καθώς έχει τα χρώματα της σημαίας του, βαμμένη σε Bianco Monocerus (λευκό) με λωρίδες Giallo Tiberino (χρυσό).

Αυτό το αυτοκίνητο πωλήθηκε στις 12 Μαΐου κατά τη δημοπρασία του οίκου Sotheby’s, έναντι του ποσού των 715.000 ευρώ.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κατ’ αρχάς θα ανοικοδομηθεί η πεδιάδα της Νινευΐ υπό την αιγίδα του ιδρύματος του Ποντίφικα, «Aiuto alla Chiesa che Soffre», με το έργο να στοχεύει στην επιστροφή της χριστιανικής κοινότητας στην περιοχή.

Από εκεί και πέρα, μέρος του ποσού θα δοθεί στην «κοινότητα του Πάπα Ιωάννη XXIII», που βοηθάει τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα εμπορίας και άλλων κακοποιήσεων, ενώ τέλος, δύο ιταλικές ενώσεις που ασκούν δραστηριότητες κυρίως στη Νότια Αφρική, οι «GICAM» και «Amici per il Centrafrica», θα λάβουν κι αυτές μέρος των χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουν γυναίκες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Πηγή: Lamborghini

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ