BMW M5: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων

BMW M5: Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων

Το έβδομο βραβείο της στον θεσμό «World Performance Car 2018» απέσπασε η BMW. Συνολικά, διαγωνίστηκαν 11 οχήματα και η επιλογή του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου Επιδόσεων, έγινε από 82 δημοσιογράφους αυτοκινήτου, από 24 χώρες. Η BMW M5 ήταν το μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή που απέσπασε το βραβείο, με την τελετή να πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο […]

Το έβδομο βραβείο της στον θεσμό «World Performance Car 2018» απέσπασε η BMW. Συνολικά, διαγωνίστηκαν 11 οχήματα και η επιλογή του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου Επιδόσεων, έγινε από 82 δημοσιογράφους αυτοκινήτου, από 24 χώρες. Η BMW M5 ήταν το μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή που απέσπασε το βραβείο, με την τελετή να πραγματοποιείται στις 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Προϋπόθεση για να μετάσχουν τα αυτοκίνητα στον διαγωνισμό, ήταν η ετήσια πώληση τουλάχιστον 2.000 «κομματιών», σε τουλάχιστον δύο ηπείρους, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Μαΐου 2018.

Η BMW M5 κινείται από έναν 4.4 V8 κινητήρα με τεχνολογία M TwinPower Turbo. Η ισχύς ανέρχεται στα 600 άλογα, η ροπή στα 750Nm και τα πρώτα 100 χ.α.ω. έρχονται σε 3,4 δλ.. Η ισχύς μεταδίδεται μέσω ενός 8τάχυτου κιβωτίου M Steptronic με Drivelogic.

Πηγή: BMW

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ