Ford Focus RS Ταξί

Ford Focus RS Ταξί

Ο γιος του Έβαλντ Γιάσταντ, Μάρτιν, απολαμβάνει δύο φορές την ημέρα μια μοναδική διαδρομή, με ένα εξίσου μοναδικό αυτοκίνητο. Και αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σχολικής σεζόν. Καθώς, προς και από το νηπιαγωγείο, κάθεται σε ένα γρήγορο hot hatch. Πρόκειται για ένα Ford Focus RS και η διαδρομή προς το νηπιαγωγείο, είναι η πρώτη […]

Ο γιος του Έβαλντ Γιάσταντ, Μάρτιν, απολαμβάνει δύο φορές την ημέρα μια μοναδική διαδρομή, με ένα εξίσου μοναδικό αυτοκίνητο. Και αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της σχολικής σεζόν. Καθώς, προς και από το νηπιαγωγείο, κάθεται σε ένα γρήγορο hot hatch.

Πρόκειται για ένα Ford Focus RS και η διαδρομή προς το νηπιαγωγείο, είναι η πρώτη διαδρομή της ημέρας για τον Έβαλντ. Οι πελάτες, μάλιστα, έχουν δώσει και ένα παρατσούκλι στο όχημα. Το αποκαλούν «Γαλάζια Αστραπή» και όχι άδικα, καθώς φτάνει τα πρώτα 100 χ.α.ω. σε μόλις 4,7δλ και έχει γίνει ιδιαίτερα διάσημο στους επισκέπτες του βράχου Τρολτούνγκα, στην πόλη Όντα, της Νορβηγίας.

«Δεν υπάρχουν πολλοί που να μπορούν να πουν ότι ζουν το όνειρό τους. Αλλά εγώ σίγουρα είμαι ένας από αυτούς», είπε ο 36χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος έχει καλύψει 127.000 χιλιόμετρα με το Focus RS σε διάστημα μόλις 18 μηνών. «Όταν τον πηγαίνω στο νηπιαγωγείο, σε όλη τη διαδρομή, ο Martin φωνάζει «Bann gass! Bann gass! – Κι άλλο γκάζι! Κι άλλο γκάζι!»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ