Jeep Winter Tour

Jeep Winter Tour

Το Jeep Camp στο Λιβάδι-Αράχωβας ανανεώθηκε και σκοπός του είναι να αναδείξει τις ικανότητες του νέου Premium Compact SUV της εταιρείας, Compass, αλλά και του Renegade. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα δύο αυτοκίνητα σε ακραίες συνθήκες, όπως είναι οι παγίδες λάσπης, η «σκακιέρα», εκεί όπου θα κινηθούν με τρεις, ακόμα και με δύο […]

Το Jeep Camp στο Λιβάδι-Αράχωβας ανανεώθηκε και σκοπός του είναι να αναδείξει τις ικανότητες του νέου Premium Compact SUV της εταιρείας, Compass, αλλά και του Renegade. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα δύο αυτοκίνητα σε ακραίες συνθήκες, όπως είναι οι παγίδες λάσπης, η «σκακιέρα», εκεί όπου θα κινηθούν με τρεις, ακόμα και με δύο ρόδες, σε αναβάσεις και καταβάσεις με μεγάλες κλίσεις, αλλά και σε βραχώδη περιβάλλοντα, συνθήκες δηλαδή που θα συναντήσουν σε ένα ποτάμι.

Πριν την αναχώρησή τους για το Jeep Camp, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν ένα ζεστό ρόφημα στο «σπίτι» της Jeep και ακολούθως, θα ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά των δύο αυτοκινήτων. Η καθοδήγηση από εκεί και πέρα, θα γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep.

Για όσους επισκεφτούν το Jeep Camp με την οικογένειά τους, θα υπάρξουν διάφορες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους της εταιρείας.

Πληροφορίες

  • Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή και αργίες
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 6936 532754
  • Jeep Camp: στην θέση Λιβάδι Παρνασσού
  • GoogleMaps location: https://goo.gl/maps/x4GZW7DTS522

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ